Keresés ebben a blogban

2013. május 19., vasárnap

Első este hogy nem mi fektettünk

Tegnap este voltunk az esküvőn. Hugom és a barátja voltak babysittelni. Sétáltak egy nagyot délután Istivel és Rupival,mi egyszer a szertartás után hazaugrottunk egy szoptatásra. Este nem volt most fürdés,mert a tesóm fektette le Istikét. Féltem,hogy mi lesz, felborítja e ez a dolgokat, de nem:)))). Isti szépen aludt amikor hazaértünk fél1 felé, nem is keltettem. És aludt 6-ig!!! Aztán szokásos visszaalvás fél10-ig. Szóval úgy örülök,hogy ilyen ügyi kisfiú volt,és nem zavarta őt meg ez az egész. 
Nagyon kíváncsi leszek,hogy balcsin most borul-e ez a jól bevált éjszakai menetrend. Ha igen,akkor az sajnos valószínű a jó besötétítés hiánya miatt lesz...jaj nagyon sokba kerülne oda,azokra a nagy ablakokra most új függönyöket venni! Na meglátjuk...hátha itt is jól fog aludni,reméljük!

3 megjegyzés:

  1. Tudom, póré megoldásnak tűnhet, de ha nem akarsz hatalmas sötétítő függönyöket venni egy vagyonért, akkor a kinyitott/bukós ablakokra helyett sötét pokrócokat!
    (mi panelban lakunk, ráadásul déli a lakás, ergo egész nyáron betűz a nap... a sötétítő függöny mellett még sötét pokrócokat rakok fel az ablakokra, így elviselhető hűvössé tudjuk tenni a lakást, és még sötét is :D )

    VálaszTörlés
  2. Én is ezt akartam ajánlani Neked,tuti amiatt ébred. A fiam is szépen alszik reggel 8-fél9-ig,ha a redőnyt lehúzzuk este,de ha csak lyukacsos,akkor már fél7kor felkel. Ha egyáltalán nincs lehúzva,akkor pedig fél6-6 között. És tuti,hogy emiatt. A pokróc jó megoldás :) mikor láthatunk friss képeket Istiről? Már olyan kíváncsi lennék rá :)

    VálaszTörlés
  3. Telórol nem megy a hozzászólás írás....szóval a pokróc sajnos nem jó, mert ezek nagy tolóajtók, meg két ablak...így az ajtóra nem menne a pokróc...a legjobb és persze a legdrágább a redőny lenne!

    VálaszTörlés