Keresés ebben a blogban

2013. június 14., péntek

Két kézzel nyúl a tárgyakért

Szerdán hazajöttünk balcsiról. Már lehet itthon lakni - levonult a hatalmas árhullám. Végre jókat alszunk, Isti itthon továbbra is jó alvó, csak balcsira tartogatja ezekt az éjjeli keléseket. Bárcsak megfejteném hogy mi az ok?!
Persze most, hogy itthon vagyunk kitört a kánikula. Megyünk is vissza Balatonra holnap, de ma még este megyünk a sógorom 30. szülinapjára. Én is megyek, jó kis buli lesz biztosan! Istire anyósom fog vigyázni, itt alszik majd nálunk, tök rendes tőle, hogy ezt bevállalta, pedig már majdnem úgy volt, hogy nem megyek, mert nem lesz ki Istivel legyen. Vihetném is magammal, de nem olyan jópofa azért neki ennyi mebr közt lenni, így viszont nyugodtan maradhatok majd, hiszenők itthon alszanak. Egyedül a holnapi reggeli kelés miatt nem lehet nagyon kimaradni, mert másnap helyt kell állni - de jól is van ez így. Az ilyen programokon mindig tök jól érzem magam, és nagyon várom őket de aztán a vége felé már alig várom, hogy hazaérjek az én Kicsikémhez :)))

Szuper ez a jó idő, de ilyenkor kicsit nehézkes az öltöztetés abból a szempontból, hogy nagyon észnél kell lenni, nehogy valami légkondizott boltban megfázzon Isti. Mert kint nagyon meleg van, és az rendben van, hogy a kocsiban odafigyelek, és a légkondit 25-26 fokon járatom, de máshol nem figyelnek oda! És akkor kell ráadni valamit ha bemegyünk ilyen helyekre. De ezt leszámítva viszont szuper, hogy alig kell ruha, végre lehet mezítláb lenni - és ez nagyon tetszik neki. Imád így lenni, de a legjobban a pelenka nélküli létet szereti - na persze ebből nem sok jut neki sajnos egyenlőre.

Egyre ügyesebben tartja magát hason Isti, már egyáltalán nem hord ki semmere sem a jobb keze, gyönyörűen könyököl. És kezdi élvezni is ezt a pózt, már így is vigyorog, nézelődik. Hamarosan forogni is fog biztosan - őrület, hogy hogy rohan az idő. Teljesen kinőtte az 56-os ruhákat, mosom ki és pakolom el őket - és ezennel átállunk a 62-esre, kíváncsi vagyok az meddig lesz jó rá. Ami mostanában a legnagyobb fejlődés, az az, hogy a tárgyakat már két kézzel fogja meg, és persze a szájába akar tenni mindent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése