Keresés ebben a blogban

2013. június 28., péntek

Gyorsan mennek a napok

Olyan gyorsan nő most Istike. Hirtelen belenőtt minden ruhácskába, és már mindjárt ki is fogja nőni őket.... remélem kapunk még kölcsönbe cuccokat, mert eddig nagyon el voltunk kényeztetve, szinte csak egy-két saját ruhánk volt, az is ajándék, de venni nem sokat vettem. Na persze a végtelenségig nem lehet majd kölcsöncuccokban járni, mert gondolom előbb vagy utóbb lelassul a növekedés, és akkor majd utólérik egymást jobban a babák, és nehezebben tudunk kölcsönkapni. De még a 68-74es méretre remélem szerzünk rucikat. Most amúgy megint a rugdalózókat szeretem ráadni, volt egy időszak, amikor teljesen kisgatya és body mániás voltam, de mióta forog, és kúszni próbál...vagyis ilyen kukac szerűen pakolja a kis popóját, azóta úgy látom ezt kényelmesebb neki egy egyrészes ruhában - na persze a legjobb egy szál pelusban - de ahhoz kell az a csudajó idő!

Jövő héten pesten leszünk - na ilyenkor program dömping van, mindenkivel talizni szeretnénk, és annyi programot próbálunk összehozni Istivel, és a kisbabás barátnőimmel, hogy minden napra jut valami, és jó, ha csak 1 féle program :). Már várom, tök jó lesz! Meg remélem az alvás is megint kicsit rendeződik otthon, mert itt balatonon továbbra is kel éjjel 1x szopizni. Kíváncsian várom, hogy ha hazamegyünk, akkor megint átalussza-e az éjjeleket? Ami nem lesz jó, az a péntek, amikor is lesz a könnycsatorna átfecskendezés :((((( - na attól félek, és remélem nem fogja rosszul viselni, de az tuti, hogy nagyon fog sírni, erre jobb ha felkészülök.

Egy éve ilyenkor már Istike a pocimban volt, csak még épp nem tudtam róla, hogy ott is fog maradni! Akkor mennyire vártam, hogy tartsunk már egy évvel előbbre, szülessen már meg, és tarthassam már a karjaimban. Most nem hajszolnám így az időt, élvezem minden percét ennek a csodás kisbabázós korszaknak - persze jövő ilyenkor is tündér lesz, ha majd rohangál Isti, de ki akarok használni minden pillanatot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése