Keresés ebben a blogban

2014. június 23., hétfő

15 petesejt:))))

9kor kerültem sorra, minden nagyon flottul ment. Még a vénámat em rontották el, elsőre ment a branül. Ébredéskor kérdeztem hány petécske lett, de csak annyit mondtak, hogy sok. És a szokásos 1 palack helyett 4 palack infuziot kaptam, így sejtettem hogy tényleg sok lehet. Aztán végre bejött Kanyó doktornő, és megtudtam a lényeget: 15 sejtem lett!!!!!
Holnapra remélem mind megtermékenyülnek, és lesz 15 embriónk! Persze úgyis az számít, hogy a kistesó ott legyen köztük:)))) hajrá megtermékenyülés!!!!

17 megjegyzés:

  1. Az számít, hogy minőségileg egészségesek legyenek. (és nem pedig a dbszám a fontos...)

    Erika

    VálaszTörlés
  2. Szuper gratulálok!!! Ebből sok kistesó lesz!! Igyál sok vizet, pihenj. Drukkolok!!

    VálaszTörlés
  3. Szia,

    Én vagyok az a névtelen aki korábban azt írta, hogy a 12 kezelésen van. Hát ma tudtam meg a 13 kezelés eredményét is és sajnos nem sikerült. Olyannyira, hogy most már Zeke sem akar tovább segíteni. Segítenél abban, hogy megmondod, hol lehet pontosan ezt az NK 2 ölő sejteket elvégeztetni.
    Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira sajnálom!!!! Az Nk-s vizsgálat a Laboratorium Kft-nél van, celluralis immunstátusz a neve. Illetve a G1 intézetben van komplett alloimmun vizsgálat, de az sokkal drágább. Ne add fel, kívánom hogy a kitartásotok mostmár meghozza a várva várt babát! Ha még tudok segíteni bmiben, írj bátran....

      Törlés
  4. Most sikerült beszélnem a G1 intézetnél Dr Szél Andrással aki Petrányi doktorhoz irányított. Ugye ő a Honvéd korházban dolgozik? Milyen könnyen lehet hozzá időpontot kérni, magánba vagy a honvédba jobb? Tudsz valami elérhetőságet hozzá? Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismét beszéltem a G1 intézettel, hogy kikérjem ezt a vizsgálatot aminek 91.000 HUF az ára! Nem semmi! Sajnos nálam tárgytalan, felesleges elvégeztetni, legalábbis Dr Széll azt mondta a telefonban, mivel donorról van szó.

      Törlés
    2. Sajnálom...de hátha tud valaki ezek szerint segíteni, van már ilyen tapasztalat.
      Petrányi profhoz emailem van, ha gondolod azt megküldöm.

      Törlés
    3. Csutortokre kaptam idopontot fulophoz a maganba. Teljesen veletlenul talaltam meg a telefonszamot, ugyanis azt hittem petranyit hivom. Ha jol emlekszem nem vagy teljesen oda fulopert, inkabb petranyit kedveled. Melyik tud nekem jobban segiteni, vagyis melyik segitokeszebb es hatekonyabb szerinted? Mivel neked tobb a tapasztalatod ezen a teren.

      Törlés
    4. Fülöp szuper doki, nagyon ért a témához, szóval ajánlom szívből!!!! A stílusa, és a több órás várakozás néha sok náka, de emellett is megéri, mert fantasztikus nagytudású, szóval nagyon jó h mész hozzá!!!!! Inkább őt mondtam volna amugy, mint Petrányit, mert ő komplexen néz mindent, Petrányi meg csak immun....

      Törlés
    5. Köszi,

      Ezekszerint ne a férjemmel menjek, mert sokat kell várni és feleslegesen rendelném oda a munkahelyéről. Elég ha már engem kirúgtak csak azért mert gyereket szeretnék.

      Törlés
  5. Szia nekem is donoros lombik sikerült immunkezelessel a tizedik. Írok privit ha gondolod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a blogot nem nagyon ismerem, de szivesen kikerem a velemenyedet ha sikerul valahogy priviben is komunikalnunk.

      Törlés
    2. EszterbarbaraKUKACyahoo.com címen írj, ott tudunk priviben beszélni!

      Törlés
    3. Köszi, írtam privit, remélem megkaptad! :)

      Törlés
    4. Szia, van valami elérhetőség amit mások nem ismernek fel, mert akkor jelentkeznék. Köszi

      Törlés