Keresés ebben a blogban

2014. június 30., hétfő

Sok minden

Egyre enyhülnek a túlstimu tünetei. Szinte alig feszül már a hasam, jó estére azért igen, de nem vészes. Félek, naná hogy félek, úgy szeretném ha sikerülne!!!! Istinél emlékszem annyira feszült a vérvételig, olyan légszomjam volt....nyilván most is ezeket várnám, de igyekszem nem hasonlítgatni, de tudom, hogy a hcg termelés fel szokta ezt erősíteni, így persze hogy kombinálok, pedig nem kéne!!!! Azért olyan sok időm nincs kombinálgatni, és magamon rágódni, mert közben:
-Isti tovabbra is köhög, folyik az orra, így éjjel nem túl jól alszunk, plusz reggelre feldagadt az egyik füle, szívrohamot kaptam, hogy mumsz, de kiderült, hogy valami csípés - valami mutáns dög megcsípte Őt
-Rupi hányt az éjjel, még ezen is aggodtunk, aztán levittük ma dokihoz, kiderült, hogy toklász ment a lábába, azért sántít...és nem tudták kiszedni, mert nem találták, úgyhogy holnap újra visszük, és reméljük kilöki addigra, különben fel kell nyitni - most be van kötve szegénynek, persze Istinek ez baromira terszik, pedig jó lenne kis nyugalmat hagyna neki
-a lakásban a festők nyitva hagyták az ablakot, és felázott az újonnan lerakott parketta bizonyos helyeken...persze kijavítják, de akkor is ááááá

Szóval nem unatkozunk....de mindegy, a lényeg, hogy jövő hétfőn kiderüljön, hogy újra kismama vagyok!!!!És addigra bízom benne, hogy minden szépen rendeződik....amúgy meg még nem is indulhatott be nagyon a hcg, még az pár nap, majd akkor erősödnek a tünetek újra!

2014. június 27., péntek

Blasztobabyk

Ma nagyon gyorsan ment minden a BMC-ben, háromnegyed8-kor Zeke doki már be is tette a két blasztobabyt. Egyenlőre 5-t tudtak még fagyasztani 2-2-1-es megosztásban, holnap még rájuk néznek esetleg van e további fagyasztható baby. Megegyeztünk hogy valami bélprobléma lehetett inkább ez a tegnapi dolog, de így is érzem, a gyomrom ami nem 100%-os továbbra sem. Mostantól a lényeg hogy beágyazódjanak szépen!!!! A vérvétel július 7-én, hétfőn lesz. Remélem ezen is olyan boldog nap lesz majd, mint amikor két éve megtudtuk, hogy 219 a hcgm:)-sosem felejtem el! Igyekszem lekattani arról, hogy tüneteket keressek, és összevessem ezt a lombikot a multkorival, na persze nem könnyű....de igyekszem!

Mindeközben sajnos nem unatkozunk, ugyanis ha ez, plusz a lakásfelújítás nem lenne elég, akkor még egy kis aggódni való: a kutyuskánk sántít picit tegnap óta, nem találtunk a talpában semmit, lehet hogy megrántotta a lábát, nem tudom, de sajnálom szegényt. Isti pedig rettenetesen rosszul aludt, felkelt fél2kor, nem aludt vissza, már odavettük magunkhoz, de ott sem, elkezdett köhögni és szipogni:(((( Kb fél5-kor aludt el, nekünk meg kelni kellett 6kor, így nem vagyok a legkipihentebb.... Kedden kapta az MMR oltást, nem tudom ez függhet e azzal össze. Nem hiszem, az inkább láz és kiütésekkel járhat, ez megfázásnak tűnik...de hol?!miért?! Bízom benne hogy a jóidőben gyorsan meggyógyul és nem lesz komolyabb betegség belőle. Annyira cuki mostmár dokszor mondja hogy Mama, na persze a Papa is nagyon megy, meg a HINTA, AUTO:)-és már annyira látszik hogy mindent megért amit mondunk neki....egyszóval egyre ügyesebb nagyfiú!!!! Most hogy igyekszem pihenni délutánonként mindig lefekszem vele én is, amikor alszik, és sokszor csak ott gyönyörködöm benne. Remélem hamarosan kiderül, hogy lesz egy tündér kistesója is, ezért imádkozom!!!

A fotónk a blasztobabykről (emlékszem a multkor úgy fogalmazott az embriológus, hogy az egyik már kidugta a kis lábát....nos ez megint jól látható a képen:):


Brutális hasgörcs

Ma reggel iszonyatos hasgörccsel ébredtem. Pedig pont megállapítottam, hogy nincs is semmi komolyabb túlstimus tünetem, persze estére kicsit felkeményedik a hasam, de reggel szinte lapos, és ugyan kijött a szokásos kis púpom is, de az sem olyan vészesen csak éppen - na persze mondanom sem kell, hogy ezen aggódok is nonstop, mármint, hogy miért nincsenek erősebb tünetek, mivel Istinél ezek olyan erősek voltak, de az ember ilyenkor nyilván kitalál minden marhaságot amin aggódik..... Na de a lényeg, szóval brutál hasgörcsöm volt, de olyan durva, hogy többször majd elájultam közben, levert a víz, kb mintha szültem volna, de tényleg! A férjem nagyon aggódott, nyilván én is, de én inkább szenvedtem....de éreztem hogy ez nem ilyen stimulácio miatti dolog vagy ilyesmi, hanem ilyen hasmenés szerű görcs, így mondtam, hogy ne hívjuk Zekét se, pedig ő már akarta. Kb fél óra agonizálás után sikerült elmennem wc-re, nincs hasmenésem, de sikerült, azóta jobban vagyok azért, de egyenlőre fekszem, mert teljesen kimerített ez az akció. Talán a megnagyobbodott petefészkek nyomtak valamit, miközben csak szimplán wcre kellett mennem? Talán ez okozhatta a görcsölést? Nem tudom, egy a lényeg, és egyben reménykedem, hogy ez a két kis pici embriónak nem tett rosszat..... Remélem minden rendben velük, és vigyázott rájuk a JóIsten! Nem is tudom a két napos embribabyk mikor ágyazódnak be, de szerintem még keresik a helyüket, vagy remélem inkább már meg is találták, és elkezdtek befészkelődni!!!! Ma tuti diétázok, vagyis csak kímélő ételeket fogok enni, nem tudom mi okozta ezt, de nem kérek több ilyet (kivéve ha ez valahogy mégis az embriók beágyazódásához kapcsolódhatna, de ezt nem hiszem). Holnap érkezik még két blasztobaby, azt szeretném, ha szuper helyük lenne odabent nekik is! 

2014. június 25., szerda

Két embrió a pociban:))

Minden embribaby továbbosztódott szépen, és meg is néztem azt a kettő szépséget, akit perceken belül bekerül a pocimba:) - ugyanis Zeke doki és az embriológus úgy döntöttek, hogy most kettő és ha minden jól megy szombaton még két blasztobaby hogy növeljük az esélyeket. Úgy várom már őket!!!!! Most valahogy annyira jó érzéseim vannak....csak maradjanak is.

Közben be is tette őket Zeke doki. Pont azt mesélte közben, hogy kedvenc lányneve az Anna. Mondtam neki, hogy nekem is, és így fogják hívni ha lányom lesz, és remélem most meg is fogan:)))) Szombaton reggel fél 8-ra kell jönnöm, mivel tényleg csak beugrik Zeke megcsinálni a transzfert, 11-re Ferihegyen kell lennie. Kisbabócáim kérlek fúrjátok be szépen magatokat!!!!! 

És persze egy sztárfotó:



2014. június 24., kedd

15 embrió:)))))

Micsoda jóhír! Mind megtermékenyültek:))))))
Holnap visszakapok egy babócakezdeményt, szombaton meg csak az én kedvemért bejön kora reggel Zeke doki, és akkor még kettőt!!! Remélem továbbra is ilyen szépen alakul majd minden:)-holnap már egy babóca bent lesz a pocimban:))))

2014. június 23., hétfő

15 petesejt:))))

9kor kerültem sorra, minden nagyon flottul ment. Még a vénámat em rontották el, elsőre ment a branül. Ébredéskor kérdeztem hány petécske lett, de csak annyit mondtak, hogy sok. És a szokásos 1 palack helyett 4 palack infuziot kaptam, így sejtettem hogy tényleg sok lehet. Aztán végre bejött Kanyó doktornő, és megtudtam a lényeget: 15 sejtem lett!!!!!
Holnapra remélem mind megtermékenyülnek, és lesz 15 embriónk! Persze úgyis az számít, hogy a kistesó ott legyen köztük:)))) hajrá megtermékenyülés!!!!

2014. június 20., péntek

Évforduló

Ma vagyunk 6 éves házasok (igaz már 12éve együtt vagyunk). Két éve ilyenkor azt kívántam, hogy foganjon meg az az embrió, aki a kisbabánk lesz. Ilyenkor hívott reggel a biológus, hogy 9 embriónk lett, és a kívánságom teljesült, mert ebból az egyik a mi Istink. Ma reggel már Ő ébresztett minket, és csodás így hármasban ünnepelni! A legnagyobb ajándék, hogy a Papa után ma rámnézett és azt mondta Mama:))))) Idén azt kérem, hogy jövőre már négyen legyünk, és ahogy két éve megfogant Isti, most is foganjon meg a mi második pici babónk, adjon nekünk a JóIsten még egy kis álombabát!


Csepeg az IVIG!

Csepeg az IVIG! Persze itt sem mennek olyan simán a dolgok, de Bánhidy prof továbbra is egy nagyon kedves, segítőkész orvos! Megérkeztem reggel, mondták menjek be jelentkezni a nővérpulthoz. Isti és István kísértek be, erre leordították a fejünket, hogy ide tilos bemenni. Így nyitottunk. Aztán mégis behívtak, majd kérdezik hogy hol a terhes kiskönyvem, vérkép, stb...mondom nekik még sajnos nem vagyok terhes, erre nem értik, hogy akkor mit keresek itt. IVIGről még csak nem is hallottak, de majd beszélnek valami dokival, addig is feküdjek le, adnak ágyat. Vártam egy órát kb, aztán egyszercsak belibbent Bánhidy doki. Egy bűbáj volt, mondta, hogy átjött rámnézni, és sajnálja hogy most a terhes patológián tudta csak intézni ezt nekem, itt még valóban nem adtak be iviget, és jöjjek már ki beszélni a nővérekkel és mondjam el hogy is működik ez.... Ez vicces, na mindegy is, a lényeg hogy csepeg, és szépen kezd dolgozni bennem, jó kis helyet biztosítva az embrióknak! 
Annyi tuti, hogy az ügyintézés sokkal gördülékenyebb, mint a MÁVban volt, és Bánhidy dokival együttműködni is fantasztikus, még akkor is ha itt még annyira nem ismerik az IVIGet. Szerencsére én már ismerem:). Ami viszont rossz, hogy ez a terhes patológia, nem pedig a szülőszoba, mint anno a mávban! Ott amíg lecsepegett az infúzió mindig csodálattal láttam, hallgattam, ahogy sorra születtek a drága kisbabák - itt egy olyan lánnyal vagyok egy szobában, akinek elhalt a terhessége, mindjárt műtik szegényt........ 

Remélem minden rendben lesz, és hamarosan mehetek haza ha lecsepegett az 5 palackom....persze ez nyilván valamikor késő délután lesz csak. Addig pihi - egyedül, mivel István Istizik. Régen itt volt velem mindig valaki, most nem, de nem baj, boldog vagyok, hogy már van egy csodakisfiam akire vigyázni kell! 
Amúgy már le sem írom, mert annyira tipikus, de a vénámat első körben megint elrontották...miért nem hiszik el ha mondom, hogy nem működik nálam ez a csuklókörüli branül behelyezés! Mindig elpattintanak egy vénát, de mindig mindenki bepróbálja, mert azt gondolja, hogy majd ő tudja és neki sikerül. Érdekes az is, hogy papírokat sem nagyon kértek, és mindenki tök nagy érdeklődéssel kérdezget, hogy mi ez az infúzió, mire jó, stb. 

2014. június 19., csütörtök

Ma reggeli ügyesség

A pergoverist utálom a legjobban az inkeciok közül, de ezt már írtam. Na ma reggel a férjem készíti elő beadásra a kis tűket, én közben Istit reggeliztetem. Mondja hogy essünk túl a legszarabbon, és beadja a pergoverist. Szokás szerint rohadtul fájt, vagy talán még jobban is. Túl vagyunk rajta, megy a következő szuri, miközben észreveszem, hogy Áááá Szivem csak az oldószert adtad be a pergoverisből, a port nem keverted bele!!!!!!!!!, huh nagyon ki voltam, mert most mit lehet tenni?!? Egyrészt 7ezer Ft egy ilyen kis injekció, de ha nem is ezt nézzük, hanem most újra beadni egy másikat, vagy mi? István azt találta ki, hogy a másik dobozból felszívta a fél oldószert, azzal felkeverte a port, úgy beadta. Most itt várok Zeke dokira, megkérdezem mit gondol erről, mert ugye így holnapra is csak fél oldószerünk van a porhoz....ezt a bénázást! 
Amúgy jobban vagyok mostanában már, elmúltak a rosszullétek, talán megszokta a szervezetem a hormonokat. Remélem már sok szép nagy tüszőm van, de ez hamarosan kiderül az UH-n. Jó lenne ha mostmár akkor terv szerint alakulnának a dolgok, és a leszívás hétfőn lenne, mert nem volt könnyű leszervezni hogy akkor ki vigyázzon Istire, mivel a nagyik Balatonon vannak. Persze feljönnek mindketten ha kell, mindketten felajánlották, szóval nem panaszkodom, nagyon aranyosak, csak tegnap tök jól leegyeztettük, hogy jön anyósom, aztán nem akarom hogy most megkeveredjen minden, mert mégsem hétfő lesz a nap mondjuk. Na persze ha a tüszőknek több nap kell vagy bármi, akkor inkább módodítsunk, a lényeg, hogy szép érettek legyenek! 

....

Közben meg is volt az UH:
Leszívás marad hétfőre. Holnap délben még a maradék kb 100 gonalf, este 1pergoveris (amit nem gond ha fél oldószerrel ad be az ember), reggel az 1clexane és 1 gonapeptyl. Szombat este 21:00-kor tüszőrepi, és hétfőn pedig altatásban a leszívás. Remélem nem lesz korai a dolog....emlékszem Istinél is ezen aggódtam. Ma amit látott: bal oldalon 3x20mm,3x18mm,3x15mm, jobbon 3x18mm, 3x15mm,3x13mm...szoval a bal a nyerőbb. Remélem még több is eléri a 20-at minimum, és szép érett sejt lesz bennünk!!! 
Holnap ivig!!! 

2014. június 16., hétfő

Leszívás valószínűleg jövő hétfőn, alakulnak a tüszők :)

Tegnap jól elkiabáltam, hogy milyen szuperül bírom a hormonokat. Estére olyan rosszullét jött rám, iszonyat hányingerem volt, és összegörnyedve feküdtem, alig bírtam megmozdulni. Aztán reggelre jobb lett....az is lehet hogy nem a hormonok okozták, de azért gyanús. Mindenesetre ma voltam ultrahangon délelőtt. Zeke doki mindent rendben talált, azt mondta szépen alakulnak a tüszők, jobb oldalon látott vagy 9 db-ot, bal oldalon szintén sokat, szóval ez jól hangzik. Azt mondta hogy leszívás valószínűleg jövő hét hétfőn, és így én leszerveztem az IVIG-et péntekre. Azzal sem volt semmi gond, Bánhidy doktor asszisztense egy tündér kedves nő, aki fél órán belül visszahívott, hogy akkor pénteken vár reggel 8-kor, minden rendben lesz. Csütörtökön még egy UH Zekénél, hogy bekukkantson hogy állunk, addig pedig mától a következő módosítások a hormonokban:
1 gonapeptyl
125 gonal-f
1 pergoveris
1 clexane

Remélem hamarosan beköltözik a kistesó a pocimba!!!!!!!!!!!

2014. június 15., vasárnap

Injekciók

Egész jól bítom eddig a hormonokat, bár már érzem a petefèszkeket, pedig még van jópár nap. Az injekcióktól viszont ki vagyok, azt régen jobban bírtam, most valahogy az egész hasfalam sajog már tőlük, és kezd lilulgatni is. A legjobban a pergoveris beadása fáj....a többi ehhez képest semmiség, a gonalt például kb meg sem érzem. Isti olyan cuki volt ma reggel, a férjem adta be az injekciókat, és a pergoveris után hát sziszegtem kicsit, nem bírtam ki, és erre Isti nézett rám, majd mondta hogy Papa,nézve az apjára hogy most miért van ez velem, majd mutatott rám elképedt arccal, és odajött és megölelt! Annyira édes!!!! Annyira más így injekciózni, a múltkor reggeli rohanásban aközben szúrtuk be őket miközben Istit itattam tápival....
Egyenlőre agyalni sincs időm, de tudom hogy úgyis a beülti utáni idő a nehezebb, így most még nagymellénnyel mondhatnám hogy milyen jól bírom lelkileg, az a 10-12 nap a húzós, amikor várunk-várunk-várunk, és reménykedünk, imádkozunk, hogy a JóIsten adjon nekünk újra egy kis csodababát! 

2014. június 12., csütörtök

Mennek a hormonok

Szerda reggel megjött. Vagy inkább valami olyasmi. A legutóbb tök normálisan megjött a kaparás után, hát most az volt, hogy szerda reggelre kezdődött valami, ennek meg is örültem, hogy szuper, indulhatnak a hormonok. Be is adtunk mindent amit kellett, erre szerda estére már se híre se hamva a mensinek. Zekével beszéltem azt mondja ez belefér hogy így legyen simán egy kaparás után. Amúgy tényleg viszonylag hosszan véreztem, végig a hétvégén...
Hormonok:
1/2gonapeptyl
150 gonal-f
1 pergoveris
1 clexane
Hétfőn megyek ultrahangra, akkor bekukkantunk hogy állnak odabent a dolgok. Közben egyeztetem az iviget is, talán jövő hét péntek fele lenne az ideális....de hétfőn lehet már jobban látjuk. Remélem ez a mensi dolog rendben van így, és elkezdett bent már növegetni az a kis tüsző, akiből majd Isti kistesója lesz! Amúgy most nem izgulok még, majd úgyis fogok a beültetés után eleget😊

2014. június 9., hétfő

Fogacskák

Istinek nagyon jön a foga. Pontosan 6db fog indult meg egyszerre, abból 4 kint van, de az utolsó kettő ami úton van, az nagyon küzdős. Ezek elöl a 3. fogak lent, eddig ezek mennek a legnehezebben. Így összesen már 14 fogacskája lesz kint, csak bujjanak már ki!!!! Kicsit szipogott is emiatt, szívtam az orrát pár napig, de ez semmi, inkább azt mondom ami a durvább, hogy például tegnap este úgy zokogott, és csak fogta a kis ujjaival a fogakat, és a kezemben is sírt, pedig ilyen talán még sosem volt, hogy ott ne nyugodna meg. Végül nurofennel altattam el, hogy ne fájjon, nem tudtam mit csinálni, mert semmi sem használt (osanit, dentinox, stb....). Remélem mára áttört azért volt ilyen vészes! Ma kellene menni MMR és kullanolcstásra, de lemondom, átteszem jövő hétre, mert nem merem erre még ráoltatni ezekkel, így is ki van. Amúgy meg hihetetlen hőség van, és így még jól is jön ki, balcsin maradunk még mára. Tegnap pancsizott Isti a kis gyerek részen a bokáig érő vízben, úgy élvezte ahogy gyúrta az iszapot:))))). Itt voltak barátaink is, és egy kis időre én vigyáztam a barátnőm két kislányára is. Ott álldogáltunk a strandon, Isti fogta egyik kezem, a kisbabájuk a másik kezemben, a nagylányunk meg utánunk kismotorral. Ketten is megjegyezték hogy milyen szép gyerekek, illetve egy bácsi odajött direkt, hogy három gyerekem van tényleg, milyen szép család?:) - mondtam hogy kettő most csak kölcsönben, de egy pillanatig valahogy mégis elgondolkodtatott és átéreztem, hogy milyen érzés is lenne több gyerkőccel, és nagyon tetszett!!!!! Szóval hajrá kistesó, nagyon várunk!!!! 

Nálam elállt a vérzés tegnapra teljesen a kaparás után, szombaton elég erős volt, akkor megijedtem hogy mi ez már, mert csak rózsaszínes dologról volt szó, na de persze nem pihentem eleget, és emiatt szerintem elhúzódott a dolog. Most várom hogy megjöjjön, mert Zeke szerint észre fogom venni, és lesz kis vérzés, és akkor elstartolnak a hormonok! Már várom hogy kezdhessük végre! És akkor telefonálok IVIG ügyben is, és azt is intézem. Szóval most kivételesen várom a mensit, de utána ha ez megjött nem kérek belőle többet jópár hónapig😄☺️😉

2014. június 6., péntek

Abrasio, azaz méhkaparás ébren

Nem volt eseménytelen a mai nap. Kiderült ugyanis hogy az altatóorvos nem tud visszajönni a punkciók után, hiába kértem hogy én mindenképp úgy akarom. Zeke rábeszélt, hogy vállaljam be ébren. Rettegtem, még sírtam is itt egymagamba, úgy féltem, hiszen amit a szülés után csinált az brutálisan fájt. A nővér is mondta, hogy igen, ezen nincs mit szépíteni, fájni fog, és Zeke az egyetlen doki aki ezt néha napján ébren megcsinálja, más nem. Persze gyorsan próbáltam utánanetezni, na kb mindenhol altatást írnak, mert ez fáj. Így mentem be remegve a műtőbe. Nagyon jófej volt Zeke doki, végig nyugtatgatott, mondott minden egyes lépést. Profi volt, be tudta adni a lidokaint úgy hogy nem kellett ráfognia a méhszájra, aztán kis tágítás és kanál. Fájt, fájt, de teljesen kibírható volt!!!!! Gyorsan végeztünk is, szóval jobban féltem mint amilyen volt azt kell mondjam így utólag...... De akárhogyis jó túllenni rajta:))), köszi hogy gondoltatok rám!!!!

2014. június 5., csütörtök

Holnap abrázió!

Ma bementem Zekéhez. Nem mertem enélkül nekimenni a hétvégének, és lám megérte, holnap csinálja is a kaparást. Egyedül kell mennem, István vidéken dolgozik, anyu Istivel. Kicsit félek, de már van gyakorlatom, rendben lesz minden....de egyedül még sosem mentem ilyesmire, így még félelmetesebb persze.... Elképesztően hasonlít eddig ez a lombik a legutolsóra, kb pár nap eltéréssel. Remélem a végeredmény is hasonlít majd, egy gyönyörű pici babóca:))))
Kérlek gondoljatok rám picit, hogy minden rendben menjen holnap!!! 

2014. június 2., hétfő

Kettecskén

Elutaztunk két napra kettesben egy kis wellnessre a férjemmel. Nagyon ránk fért már egy kis kikapcsolódás, mert a lakásfelújítás, na meg persze a lombik miatt is van bennük feszültség rendesen, illetve arra hogy kicsit kettőnkkel is foglalkozzunk szinte nem is marad időnk. Nagyon jól éreztük magunkat, medence/szauna/masszázs/kis biciklizés/fincsi vacsora kis borral..... Nem mondom, persze iszonyatosan hiányzott Isti, és még szerencse hogy nem nagyon voltak gyerekek a szállóban, különben tuti ki lettem volna nagyon. Anyósomék vigyáztak rá Balcsin, illetve anyuékkal is összefutottak. Azért olyan jó, hogy a mai világban a különlét sem teljesen külön, csomó képet, sőt videokat is tett fel nekünk róla Anyósom, így láttuk azért Őt, és láttuk azt is hogy milyen szuperül érzi magát, így kicsit olyan volt mintha együtt is lettünk volna. Régen, amikor még telefon sem volt....huh na akkor biztos nehezebb volt! Mivel most szinte együtt lakunk Budapesten anyósomékkal, így teljesen jól ismerik Isti kis napirendjét, illetve minden kis allürjét, ami szerintem nagyon sokat számít, meg sokat is vannak együtt, imádják egymást nagypapával és nagymamával is, ami szintén fontos. Balaton pedig Isti második otthona, így a környezet sem ismeretlen volt neki. És persze igazi nagyszülős kényeztetésben volt része, óriás játszóterezés, kacsaetetés, lángosozás....
Szóval azt kell mondjam nagyon jól sikerült az egész! Még itt vagyunk a szállóban, nemsokára indulunk majd reggeli után, alig várom persze a pillanatot hogy a karomba vegyem és jól megpuszilgassam az én kicsi drága fiam újra!!!

Most pedig remélem kellően feltöltődtem mert indul a lombik húzósabb része, utána pedig remélem 9 hónapig nincs megállás!!!!! Amúgy kicsit ideges vagyok, és rosszul is alszom, ami mondjuk talán a gonapeptyl miatt lehet - majd visszanézem hogy volt ez a múltkor. Most épp azon izgulok, hogy mikor jön meg, és hogy ne menjek-e el a pünkösdi 7vége előtt Zekéhez mindenképp, mert mi van ha akkor jön meg mondjuk szombaton?!? Nem akarok elkésni a hormonokkal..,.sőt arról nem is beszélve hogy mi van ha kell kaparás is?! Ma vagyok amúgy 29.napon....persze nekem hosszabbak a ciklusaim, de csak 8napja szúrom már a gonapeptylt, szóval csak befolyásol az is?! Szerintem elmegyek a hét vége fele Zekéhez, nem kockáztatok....pedig szó volt róla hogy Istivel lentmaradunk balcsin mert szép idő is lesz, de a lakás miatt sem baj ha felugrunk mégis inkább!

Amúgy van még egy dolog ami miatt kicsit ideges vagyok most, apu szemében melanómát találtak a szemfenéken. Ma megy pont Debrecenbe orvoshoz, mert ezt állítólag ott kezelik csak, remélem minden rendben lesz, jóhireket kap, és gyorsan kigyógyul ebből!!!