Keresés ebben a blogban

2012. január 25., szerda

BMC - egyeztetés Zekével:mehetünk síelni!!!

Ma délelőtt sikerült beszélnem végre Zekével. Nagyon aranyos és kedves volt, mindent leegyeztettünk.
Azt mondta, hogy nyugodtan mehetek síelni, bőven belefér, és ha hazajöttem, akkor a 22. napon tökéletes lesz a kaparás, és onnantól indul is a gonapeptyl. A 22. nap a hétfő lenne, de mondta hogy akkor sok punkció szokott lenni, úgyhogy inkább keddet beszéltük meg, ami nekem a 23. nap lesz. Tehát február 7-én, reggel 8ra vár, éhgyomorra, és aznap csinálja a punkciók után a kaparást - és indítjuk a long protokollt. Azt mondta, hogy azért meri azt mondani, hogy ez így simán belefér, mert úgyis kicsit hosszabbak a ciklusaim. Szóval hurrá!!!!!!!!!!!: mehetünk síelni szombaton!!!!!!!! És bizony minden egyes pillanatot ki fogok élvezni, mert szükséges lesz sok-sok energiára, ha hazajöttem - mert akkor kemény dolgok várnak majd rám, de egyenlőre erre nem is gondolok (mert akkor azért nagyon félek), csak az lebeg a szemem előtt, hogy milyen jó lesz most ez az egy hét, és kiszakadni ebből :))))
A candidával kapcsolatban azt mondta, hogy nem vészes szerinte ez az egész, és elég a 3 napos canesten kúra. A gynevacra meg azt mondta, hogy szerinte jó dolog, és kaphatom nyugodtan a stimu alatt is, ha szeretném.

Most örülök, nagyon jó lesz a síelés - persze előre félek is kicsit ettől a kaparásos műtéttől, különösen az altatástól (de így legalább nem sokat fogok gondolkozni rajta, mert síelés közben csak nem ezen jár majd az agyam). Remélem sikerülni fog végre ez a lombik, és teljesül az álmunk - az mondjuk szerintem egy jó jel, hogy kipihenten, egy egyhetes kikapcsolódás után vágunk majd bele!

Enikő!!Hogy vagy? Máshol nem tudok írni Neked, ezért itt kérdezem, hogy mi van Veletek? Nagyon sokat gondolok rád, és szorítok Nektek!

2 megjegyzés:

  1. Szia Eszter,
    sajna semmi jó hír, ma már meg is jött :( egyenlőre még nem fogtuk fel... holnap reggel azért megcsinálom a tesztet és pénteken lehet elmegyek a HCG vérvételre, hogy végleg letudjuk zárni.
    Örülök, hogy mindennel jól haladsz és nemsokára kezditek is a hosszú protokollt, ez tök jó. És persze majd jó síelést!
    Enikő

    VálaszTörlés
  2. Drága Enikő!!
    Nagyon sajnálom...ilyenkor nem is lehet mit mondani, sajnos tudom mit éreztek!Kitartás, és fel a fejjel, legközelebb reméljük már tényleg sikerül...azért még drukkolok kicsit, hátha mégis...bár tudom, hogy ilyenkor már érzi az ember a dolgokat :((((((
    Nagy ölelés Nektek: Eszter

    VálaszTörlés