Keresés ebben a blogban

2012. november 12., hétfő

Sűrű hétvége, egyedül a héten...

Most így ahogy nézegetem minden hétvége után szinte úgy kezdem a bejegyzéseimet, hogy "sűrű hétvégénk volt!. Hát, nálunk úgy látszik ez már csak így megy, mert most sem tudok másról beszámolni :).

Először is a jó hír: elmúlt a torokfájásom, és már csak ici-picit fújom az orrom, szóval azt hiszem hatott az antibiotikum, és gyógyulóban vagyok, vagyis már majdnem újra 100%-osan!

A hétvége szuper volt, és eléggé fárasztó is egyben. Szombaton elmentünk rallyzni, amit a férjem vett egy barátjának szülinapra. A férjem, meg a barátja is mentek, nagyon élvezték - igazi kisfiúk voltak, fülig ért a szájuk. Egy volt rally versenyző oktatóval mentek. Miután végeztünk felajánlotta a pasi, hogy, ha már a lányok is eljöttek, ne legyen hiába, és visz minket is egy-egy körre! Na először nem mertem beülni, de végül rábeszéltek - nagyon élveztem! Nagyon izgalmas volt, na jó, azért kicsit féltem, nehogy ártsak a babámnak - de hát nem hiszem hogy bármi rossz is érte volna emiatt, max annyi, hogy érezte biztos, ahogy anyukájában kicsit felpörög az adrenalin :). Szóval már a pocakomban rallys a kicsi fiacskánk - mi lesz a ha kibújik!  
Vasárnap kirándulni voltunk. Nagyon jó volt, gyönyörű őszi erdő, sok színes levél, friss levegő. A kiskutyánk nagyon élvezte, és én is, bár igaz, ami igaz, eléggé elfáradtam. Volt egy komolyabb emelkedős rész, na akkor a férjem tolt felfelé...eléggé viccesek lehettünk - de nagyon jól esett, utána igazán jót aludtam! 

Most a héten egyedül vagyok, a férjem elutazott Nürnbergbe egy kiállításra. De már teljesen mások ezek az egyedül létek - nem elég, hogy itt van velem Rupi kutyus, de itt van a pocimban egy kis rugdalózó pindurka is - és ez akkora boldogság, hogy egész jól viselem még ezeket a napokat is. Na persze azért jobb, ha Ő is itthon van! 

Hétvégén kimegyünk majd a babexpo-ra. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz. Lehet, hogy ez beindítja a gépezetet, és elkezdünk vásárolni? Na nem vagyunk lekésve semmiről, de ha valamit jó áron ki lehet fogni, arra lehet hogy lecsapunk majd.
Egyébként nem tudom én vagyok e egyre telhetetlenebb, de most megfigyeltem a hétvégén, hogy szinte csak reggel és este éreztem a mozgásokat bentről. Remélem azért hamarosan egyre sűrűbb lesz!!!

Egy fotó a járókába való játszószőnyegről, amit vettünk:

  

1 megjegyzés:

  1. Szia Eszter!
    Örülök, hogy ilyen szépen alakul minden és hogy jobban vagy! Cuki ez a szőnyeg! :)
    Milyen kutyusotok van? :)
    Minden jót,
    Dorka

    VálaszTörlés