Keresés ebben a blogban

2014. február 26., szerda

Alloimmun leletek

Íme az alloimmun vizsgálataim eredménye - tudom hogy nem túl jól látható, de zoomolva talán olvasható...sajnos a pdf formátum miatt csak így tudom ezt most betenni:



Valamikor fel kellene lassan hívnom talán az OGYI-t hogy érdeklődjek mi a helyzet a SMOFlipid kérelmemmel. Holnap szerintem meg is teszem, hiszen már 2 hete, hogy leadtam a papírokat. Ezen kívül el kellene kezdenem talán zargatni ismételten Fülöp profot, hogy adjuk be az ogyi engedély kérelmet az IVIG-re is, mert ha megkapom a Bizottság támogatását, akkor már jó lenne, ha "csak" az OEP engedély után kellene szaladgálni. Persze feltéve ha megkapom, de reménykedem benne, mert ilyen szar eredményekre csak adnak már valamit! Jaj mennyi utánajárás még ez.....

3 megjegyzés:

  1. szia! nagyon rosszul látom a doksit, nem tudod esetleg leírni, vagy másképp feltenni? kíváncsi lennék, hogy az enyémhez viszonyítva milyen értékek vannak benne, mert én is hasonló cipőben járok, én sem habituális vetélő vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudsz küldeni emailcímet? ott felvehetnénk a kapcsolatot, és át tudnám küldeni jobban!

      Törlés
    2. SZia! Nagyon rosszul látom a dokumentumot én is esetleg el tudnád küldeni erre az e-mailcímre: ninus05@gmail.com Nagyon sokat segítene! Köszönöm!

      Törlés