Keresés ebben a blogban

2013. január 17., csütörtök

32. hét :))))))))))))))))))))))

Már csak 2 hónap!!!!! Azért így a harmadik trimeszterben sokkal jobban megy az idő. Ha úgy nézem, hogy amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor pontosan 8 hét telt el a 12. heti genetikai ultrahangig, akkor az rengetegnek tűnik....most viszont még sok-sok teendőnk van ebben a 8 hétben, ami Isti érkezéséig van még hátra.

Ezen a héten a követlező érdekességekről olvastam az okos kis telefonomban:
"Meglepő, de műszeres vizsgálatokkal kimutatható, hogy a magzat feltehetően álmodik. Alvása során különböző agytevékenységek váltogatják egymást, melyek között az álomra jellemző REM fázis is megtalálható. Az alvás és ébrenléti ciklust persze te is nagyon jól el tudod különíteni, ugyanis a pici csontok és izmok már annyira megerősödtek, hogy néha kellemetlen rúgásokat is érezhetsz. Sok apa átéli, hogy simogatással, duruzsolással fel tudja ébreszteni, és válaszra készteni a kisbabát. Hatalmas élmény ez a család számára."

A lakás továbbra is egy nagy felfordulás, jövő héten kedden lesz befejezve a festés, és egyebek a tervek szerint. Egyébként tiszta romantika ez az időszak is, mindig azt juttatja eszembe, amikor költözködtünk (ez nálunk majd egy évet felölel) - most is ez a hangulat, estére lerántjuk a fóliát az ágyról és alvás :).

Tegnap voltunk Anyuval a Keletinél lévő Hádában babacuccokat nézni - vettünk is ezt azt, persze igazán semmi hasznos holmi, főként cuki kis ingecskéket, egy puleszt, egy farmert - ezeket nem lehetett otthagyni 400-500 Ftért. Mostmár viszont inkább a bodykra és rugdalózókra kell koncentrálni. Első lépésben be kellene gyűjtenem a holmikat amiket a barátnőim ígértek kölcsönbe. Lehet hogy csomó minden összejön! Jövő héten erre is sort kerítek.

Ma a tervek szerint megyünk függönyt venni, és a Brendonba is elugrunk mert le van értékelve a Römer hordozó!

István egyébként nagyon náthás. Remélem csak megfázás, mert én már nem akarok elkapni semmi betegséget, az már nagyon nem hiányzik. Tömöm magamba a sok vitamint, remélem megelőzöm ezzel a dolgokat, és makk egészséges maradok, és így várhatom majd márciusban Istvánkámat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése