Keresés ebben a blogban

2013. január 20., vasárnap

Szuper babacucc vásárlós, boldogsággal teli hétvége!


Olyan jó kis hétvégénk volt! Semmi extra programot nem csinűltunk, de valahogy mégis csodajó volt :).
Péntek délután függönyöket néztünk, majd elmentünk a Brendonba, ahol megvettük a hordozónkat, ami most akciós volt (Römer baby safe plus shr II), illetve a légzésfigyelős bébiőrt (Angelcare 401):
Ez a hordozó a legbiztonságosabb. Egyenlőre isofix talpat nem vettünk hozzá, pedig a férjecském nagyon szemezett vele, de az bizony nagyon drága móka, és szerintem egyáltalán nem bonyolult így sem a használata. Abban egyeztünk meg, hogy ha nagyon megelégeljük az övvel kötözgetést, akkor max utólag veszünk majd egy isofix talpat.

Péntek este itthon voltunk, néztünk valami jó kis filmet - a kanapén feküdtünk: Istvánra hajtva Rupi a kis fejét az egyik oldalról, a másik oldalról én, és mindeközben kisIsti ott rugdosott a pocimban! Igazi meghitt pillanat volt, és annyira boldogsággal teli, hogy ott a kisfiunk velünk, hogy ott a kiskutyánk, aki végre meggyógyult!!!!!!!!!!

Szombaton jöttek a festők délelőtt, utána meg elmentünk ismét függönyt nézni, utána meg bababoltozni. Nem könnyű a függöny választás, na persze találtunk csúcsszuper anyagot, de arra a 2 ablakra 140.000, - Ft lett volna, szóval azt most kihagyjuk....végül úgy tűnik hogy egy egyszínű kék sötétítő lesz, de talán jobb is lesz így. Az Elefániban összefutottunk egy kedves ismerőssel még az örökbefogadási tanfolyamról. Jó volt látni, hogy nekik is összejött a saját babóca, a leendő anyuka már a kórházban volt, és az apajelölt vásárolgatta össze a dolgokat. Elég sok mindent megvásároltunk, ilyen kis apróságokat is. Ez után voltunk a Diegoban szőnyegeket nézni, itt sok szép, meglepően igényes dolgot láttunk. Végül még a Kikába is elmentünk, itt pedig megvettünk a legeslegcukibb kiegészítőt, amit ezúton is köszönök az egyik kedves olvasómnak hogy felhívta rá a figyelmemet :). Ez majd nagyon fel fogja dobni a szobát! Nem volt olcsó mondanom sem kell, de nem lehetett otthagyni!

Mai szerzemények:)))-teljesen elájultam tőlük amikor megláttam a Kikába!!!annyira cuki lesz:)Mai szerzemények:)))-teljesen elájultam tőlük amikor megláttam a Kikába!!!annyira cuki lesz:)

Este indiai étteremben voltunk azzal az elgondolással, hogy majd a szoptatás alatt úgy se lehet fűszereseket enni, hát még most használjuk ki. Nos, lehet ez már most sem volt túl jó ötlet, pedig csak enyhén csípősre kértem a dolgokat, és mégis egész éjjel annyira égett a gyomrom! Szegény pici Istibaba, anyukája jól elintézte :).

Vasárnap csalási ebéd volt anyósoméknál, ott is szuperül éreztük magunkat, utána pedig nagy kutyasétáltatáson voltunk, amit Rupika is nagyon élvezett, úgy rohangált a hóban, játszott, botozott! Rég láttam ennyire élvezni valamit, és ilyen jókedvében - persze utána jól elfáradt, a kocsiban már hazafelé mélyen elaludt. Ó igen, és még a TESCO-ba is beugrottunk hazafelé, mert hogy valaki mondta, hogy a bodyk le vannak értékelve - na nem sok akciós cucc volt, de persze vettünk ezt azt.

Ahogy látjátok rengeteg mindent csináltunk, sok szép dolgot megvettünk - szóval igazi fészekrakós kis hétvégénk volt. Ma végeznek a festők ha minden igaz, alig várom, hogy pakolászni is elkezdhessünk majd!!!!!

1 megjegyzés:

  1. Nagyok ügyik vagytok! Olyan jó ez a vásárolgatós idő, meg berendezni a babaszobát! Úgy élveztem én is. Már várom a fotókat a babaszobáról. :DDD

    VálaszTörlés