Keresés ebben a blogban

2013. január 27., vasárnap

Kész van a festés, és csodaszép!

Pénteken kész lett a festés, és csoda-csoda szép lett a babaszoba!!!!! Gyönyörű, csak járkálunk bent és nézegetjük, hogy milyen szép..... A férjem szombaton vett szőnyeget is bele, illetve egy komódot. Nagyon jól passzol minden, mostmár csak a babaágyat várjuk bele - utána jöhet a bepakolás, és utána pedig Istike :))))).
Egy kis ízelítő a falakról, de majd ha kész vagyunk az egész szobával, teszek fel több képet is:


Detti, itt is nagyon szépen köszönöm a tippeket és képeket amiket küldél!!!!!Nagyon nagy segítség volt :)

A burkolás még nincs kész a fürdőben, szóval kupi az továbbra is van, de azért lassan alakulunk.

Továbbra is tiszta nátha vagyok sajnos. Remélem hamar elmúlik, de sajnos nem sok mindent tudok csinálni vele ugyebár. De ezt leszámítva jól vagyunk, sokszor azt figyelem meg, hogy Istike kidugja valamilyét, talán a kezecskéjét, lábacskáját - és tisztán kivehető az, nagyon kis cuki!

Vettünk egy utazóágyat is. Végül egy Esprit multicolor ágyat vettem a vaterán - jót nevettem, mert ugyanaz a fickó nevét adta ki a vatera, akitől a babakocsiot is vettük. Ma hozta el a férjem, és valahogy ez mégiscsak egy másik hely lehet, lényeg, hogy egy kedves nőci árulta, aki egyébként tele van babacuccokkal, és mindent de tényleg mindent meg tud szerezni, és nagyon jó áron, kb a bolti árak feléért. Szóval ez eléggé jó! Mondjuk a többséget már megvettük, de ha még bármi kell, akkor tuti hozzá fogunk fordulni.
Az ágyikó:

Ja és most hoztam el a kismamafotózásos képeimet is! Nagyon jók lettek :)))) Íme egy pocakfotó, már úgyis sokan kértétek, ez még 31. hetes:


1 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon szívesen, tudod! Igazi design babaszoba lesz, amit a Lakáskultúrában kéne mutogatni. Istike imádni fogja! Megjegyzem, a pocakos pólód is remekül megy a tengerész stílushoz.... :)

    VálaszTörlés