Keresés ebben a blogban

2013. január 7., hétfő

Lassan készül a babaszoba....legalábbis első lépések megtéve :)

Ma délelőtt első utunk a kutyadokihoz vezetett. A hétvége jól telt, Rupi is erősödött, egyre jobb kedvű, élénkebb. A kaja még minidg nehezen csúszik neki, és sajnos hányt is 2x, de azért eszeget. Csináltak neki ultrahangot, ahol minden rendben találtak hála Istennek, egyedül a hasnyálmirigy körül látható valami, de nem eldönthető hogy gyulladás vagy csak amiatt látszik ez a valami mert bolygatva volt. Mindenesetre ezzel magyarázható lenne a rossz étvágy és a hányás is. A megoldás diéta, meg az antibiotikum, amit egyébként is szed. A lényeg hogy alapvetően jól van! Csináltak vérvételt is, annak csak holnapra lesz meg az eredménye, az még nagyon fontos, hogy jó legyen! És akkor, ha minden okés, csak egy hónap múlva kell majd kontrollra menni. Remélem minden rendben lesz mostmár!!!!!!!
Összeségében a kórházi számla a kezeléseiről: 160.000, - Ft. Nagyon húzós. Kíváncsi vagyok, hogy annak a szemét agresszív kutyának a gazdája ki fogja e fizetni. Mindegy, a lényeg, hogy meggyógyuljon teljesen!!!

Tegnap kipakoltuk totál a leendő babaszobát. Nem mondom jó sok kacat gyűlt össze, eddig ez ilyen, dolgozós-rumli szoba volt, kb mindent csak bedobáltunk. Újra átgondoltuk a berendezést most hogy ki voltak pakolva a dolgok, és változtattuk is rajta, na a design marad matrózos, csak a mi hova kerül kérdésben lettek módosítások. Olyan jó, valahogy mostmár annyira bele tudom képzelni, hogy hamarosan itt lesz a kiságy, és benne Istike is. Tegnap este is bent ábrándoztam a szobában :))))). Jövő héten festés, na ezt még pontosítani kell, hogy mi milyen színű is legyen. Ma viszont megrendeltük a babaágyat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Típusa: Faktum Mókus, 140x70cm-es, átalakítható ifjúsági ággyá, és az egyik oldalon leengedhetőek a rácsok. Alatta van ágyneműtartó fiók, és persze rajta rágásvédő. Semmi extra, de szerintem azért nagyon szép, egyszerű, és jóminőségű ágyikó. Kértünk bele kókuszmatracot is, kaucsuk bevonattal :). Szállítás miatt majd hívnak, de kb 3-4 hét.
Faktum Mókus Átalakítható babaágy rágásvédővel (fehér/fehér)

A pelenkázó komóddal kapcsolatban felhívtuk az asztalosunkat, és most ott vagyunk, hogy kértünk tőle egy ajánlatot arra, hogy mennyiért csinálná ő meg a komódot olyanra, hogy felhajtható legyen a pelenkázó lap. Remélem jó számokat kapunk, és akkor Tőle rendeljük, mert az méretre pont akkora lesz, ami nekünk kellene.

Délután megyünk Zekéhez! Várom, hogy lássan Istikét, és remélem mindent rendben talál majd, persze izgulok, kíváncsi vagyok szó esik e már a szülésről is.

Holnap délután meg lehet hogy megyünk a szülésfelkészítő tanfolyam első napjára, ez a Jánosban úgy van, hogy 6 hetes, 6 alkalom, bármikor be lehet kapcslódni rá. Kíváncsi vagyok rá!

1 megjegyzés:

  1. Szia Eszter!
    Már egy pár hónapja zugolvasód vagyok, először is hálásan köszönöm azt a sok hasznos információt amit itt összegyűjtöttél.
    "Természetesen" azért kezdtelek olvasni, mert sajnos nálunk sem akar még jönni a baba, jelenleg egy évnél járunk és azt hiszem most érkezett el az ideje hogy kivizsgáltassuk magunkat a férjemmel. Én Sóvágó dokihoz járok, aki szintén a Jánosban praktizál, de úgy tudom, hogy ő a meddőségi eseteit egyenesen Zeke dokihoz passzolja át. Most márciusban lesz aktuális az éves cytológiám Sóvágónál, és akkor már le is egyeztetném vele ezeket a dolgokat és szeretnék minél előbb belevágni egy lehetőleg minél alaposabb kivizsgálásba... Annyi lenne a kérdésem így a startunk előtt, hogy a Zeke dokihoz célszerű már bármilyen leletet vinni (pl. háziorvosi beutalós vérvételi eredményre, andrológiai leletre vagy bármi ilyenre gondolok), vagy majd ő szépen elindít a kezdetektől és ezeket jobban szereti a BMC-ben elvégeztetni?
    Előre is nagyon köszönöm a válaszod, és további boldog Istvánka-várást kívánok :)
    Üdv: folli

    VálaszTörlés