Keresés ebben a blogban

2013. január 23., szerda

Ha az ember melóskat hív.....

Hétfőn azt hitten kész lesz a festés, és jöhet a visszapakolás, takarítás. De nem. Mire hazaértünk, a festők közölték, hogy esik kint, emiatt nem szárad a fal, így nem tudnak több réteget feltenni, és most nem tudják mi lesz...király, annyira ránk ijesztettek, hogy majd csak jóidőben lehet befejezni - na azt most várhatjuk január februárban. Kaptunk kölcsön egy páraelszívót, az azóta non-stop megy, meg szellőzetetünk folyton...és szerintem már ki is száradt! De a festők csak pénteken tudnak jönni megint, mert szül a felesége a festőnek :). Közben jön a fűtésszereleő...ja és még a fürdőszoba miatt a burkolókat is várjuk. Na szóval faszán elhúzódik ez a kis 2 napos meló, minimum 2 hetesre, és akkor remélem, hogy már tényleg kész lesz!
Tegnap a nappaliban aludtunk, mert iszonyat festék szag volt máshol. Borzalams éjszakám volt, alig aludtam, és hulla fáradtan keltem. Meg is lett az eredménye, meg a sok szellőztetésnek is - ugyanis mára meg megfájdult a torkom. Remélem semmi komoly, és gyorsan elmúlik, de ma ágyikóban maradok. Közben sok barátnőmhöz kéne elugranom, akik ígértek kölcsön babacuccokat, de nem tudok menni, mert hátha fertőzök....szóval ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá - na ma kikúrálom magam, holnapra jól leszek!!!!!!!!
Kicsit most feltorlódtak a dolgok a festők miatt, de jövő héten már finoman rendezkedünk majd a szobában :) - sajnos ha az ember melósokat hív, akkor ez minidg benne van a pakliban.

Tegnap voltunk amúgy szülésfelkészítőm: szoptatás és újszülött ujraélesztés volt. Valahogy ezek annyira testközeli témák, már annyira kézzel foghatóvá teszik, hogy mindjárt itt lesz Istike! Na persze azért még maradjon 6-7 hetet odabent, de azért az már nincs messze :).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése