Keresés ebben a blogban

2012. október 4., csütörtök

17. hét :))))

Betöltöttük a 17. hetet is. Mostmár igazán az 5. hónapot tapossuk.....

Ezen a héten a következőkre hívják fel a figyelmet a benti eseményekből:
"Eddig nőtt, mintha húznák, mostantól a gömbölyödés kap nagyobb hangsúlyt, bár még több mint kétszer ilyen hosszúra kell nyúlnia. A fölhalmozódó babaháj védi a lehűléstől. A köldökzsinór hosszabb és vékonyabb lesz, de ne aggódj: hihetetlenül stabil szerkezet. Képzeld el, hogy egy rugalmas falú csőbe három spirális telefonzsinórt vezetnek. Hiába rángatják, csomózzák, ezek nem tudnak megsérülni, elszakadni. A babád így hosszú pórázon még könnyebben fickándozik, erre bőven van helye."

Nagyon várom már a jövő hétfői ultrahangot. Persze tudom, hogy jól van a kicsikém, de azért nagyon jó lesz a szemeimmel is meggyőződni róla. Azt hiszem szívhanghallgató nélkül teljesen kilennék, de így azért egészen türelmesen várok az uh-ra. Tegnap délután átjöttek a keresztfiamék, annyira cuki volt, meghallgata ő is a szívhanghallgatóval a babát :))))))))). Igazi kis tündéri kisfiú ő, persze rosszalkodik ezerrel, de hát ez hozzá tartozik.

Most óriási rendrakásban vagyok a szekrényemben. Hosszú évek óta mindig csak pakolgatom a ruháimat fel-le, és valahogy nincs szivem soha kidobni semmit sem. Most viszont olyan nagyok az elhatározások, és már olyan sok mindent kiszelektáltam, hogy elviszem ruhagyűjtőbe. Azt hiszem ez a szekrény rendbe rakás, nagy takarítás összefügg a lelki állapottal, és eddig valahogy nem voltak rendben a dolgok, de most azt hiszem minden a helyén van a kicsi pocilakómnak köszönhetően - szóval szép rend lesz ott is! Még azért sok meló hátra van vele, alig várom, hogy végezzek.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése