Keresés ebben a blogban

2012. október 25., csütörtök

20. hét :))))))) - itt a félidő!!!

Ez a pillanat is elérkezett, mostantól kevesebb van hátra, mint amennyit eddig megéltünk terhesen - és így nézve ez szinte hihtetelen! Persze ha abba gondolok bele, hogy milyen régen is volt már, amikor csináltuk a lombikot, vagy hogy kiderült hogy terhes vagyok, mennyi minden történt azóta...akkor még nagyon is soknak tűnik a hátra levő idő. De akárhogy is, hamarosan itt lesz a március, és a kezemben tarthatom az én kis picuri kisfiam :).

Ezen a héten a követekezőket írják:
"Testének arányai már pontosan olyanok, mind az újszülötteké, de sokat kell még növekednie, híznia. Az ízérzékelése remek, máris szereti az édességet, legalábbis a kutatók ezt állítják. Szívhangja már sztetoszkóppal is hallható, jó játék néha meghallgatni! Rugdosása már más számára is érezhető, itt a nagy alkalom az első játékra apával vagy a nagytesóval!"

Ezekhez annyit fűznék hozzá: hogy egyrészt a csokit, és édességeket tényleg szereti, mert legtöbbször ilyen fincsiségek elfogyasztása után érzem ahogy mozog. A szívhangja is változik, legalábbis ahogy a szívhanghallgatót figyeljük, ugyanis egyre erősebb, és egyre inkább szívdobogás szerű amit hallani lehet. Viszont a rugodosás más számára is érzékelhetőségáről még nem igazán tudok beszámolni. Kicsit persze idegesítő is, hogy mindenhol ezt olvasni, és velünk még nem történt meg, de az igaz, hogy egyre erősebb a mozgás, mostmár nem csak kis bizsergés, hanem határozotabb egy-egy mozgolódása - szóval hamarosan reméljük nálunk is eljön az a pillanat, amikor Apa is végre részese lesz ennek a csodának, és érezni fogja Őt! Addig meg igyekszem türelmes lenni, és nem aggodalmaskodni :).

Nem is meséltem, hogy kaptam kölcsönbe egy övterelőt az autózáshoz egy barátnőmtől, majd a hétvégén kaptam még egyet egy másiktól. Nagyon jó dolgom van, még szerencse, hogy nem vettem! Így most a saját kocsimban is van egy, meg a férjemében is, legalább nem kell pakolászni - nagyon is praktikus ez így!

1 megjegyzés:

  1. Innen már repülni fog az idő. Főleg ha jönnek az ünnepek...Gratulálok a félidőhöz. :)

    VálaszTörlés