Keresés ebben a blogban

2012. december 13., csütörtök

27. hét :))))))))))))))

Ezen a héten a következők történnek odabent:
"Már kimutathatóan válaszol a környezet ingereire: zaj vagy nyomás hatására megnő a pulzusszáma, mozgolódni kezd, és szaporán pislog, ha a szeme közelében történik valami. Érdekes, hogy ezek a reakciók lányoknál sokkal hamarabb megjelennek. Ez sajnos együtt jár azzal is, hogy a tartós erős zaj stresszt jelent a magzat számára, sőt, halláskárosodást is szenvedhet. Ha most születne meg, 87% esélye lenne a túlélésre."

Közeledik a karácsony. Jól jönnek most majd az ünnepek, így abban bízom, hogy észre sem vesszük, és elreppen 2-3 hét....... :).
Kisbabócám mozgolódik rendesen, bár ma épp még megint nem igazán sokat mozgott, de tegnap megint nagyon ügyes volt, olyanannyira, hogy amikor Anyuéknél voltam, akkor tesóm fogdosta, hogy hogy rug, majd arra lettünk figyelmesek, hogy szabad szemmel is lehet látni, ruhán kerseztül is, ahogy belemozdul a hasam a mocorgásba!! Nagyon cuki volt!!!!!!!!!!
Ezen a héten amúgy csodás csodájára "csak" 20 dkg-t híztam....eddig a heti fél kg volt a jellemző, vagy több, szóval ez kellemes meglepetés volt a mérlegen. Na nem mintha ezen aggódnék, de azt hittem, hogy most éppen hogy egyre több lesz a hízás....eddig 8 kg-nál vagyok, ami azért nem kevés, de talán nem is olyan vészes.

Lassan döntést kellene hoznunk őssejt ügyben. Annyira nehéz ez a kérdés. Zeke doki szerint lerántás, sok más doki szerint is az, és ugyanakkor meg, ha ne adj Isten mégis szükségünk lenne rá, akkor viszont nagyon megbánjuk, ha nem fizetünk be. Persze valahol gáz arra bevásárolni, hogy mi van ha....de annyira tudnak ilyenkor hatni az emberrel....persze ezt nyilván ki is használják. Ami meggyőző, hogy nagyon fejlődik ez a tudomány, és sok kutatás van, és pl állítólag 1-2 éven belül a cukorbetegség gyógyításában is használható lesz ez, ami nálunk, mint sajnos jellemzően családi betegség ez hasznos lehetne! Nem tudom, komolyan minden nap mást és mást gondolunk erről, pedig lassan dönteni kellene! De lássuk be elég sok pénzről van szó, ami persze ha baj van nem is sok, sőt ha azt nézzük, hogy egy lombik is volt ennyi, akkor sem sok, de ha ezt költhetnénk a gyerekünk más jellegű fejlesztésére, egészséges életmódjára, stb....akkor sok!

Tegnap felhívott Zeke doki asszisztensnője, hogy nála vannak a leleteim, és bocs a kavarodásért, és majd ma bedobja anyuékhoz a postaládába, mert ot lakik a közelben. Remélem hamarosan a kezemben lesznek, de annyit előre megkérdeztem még telefonban, hogy minden okés-e, és vetett rá egy pillanást, és minden rendben azt mondta!

1 megjegyzés: