Keresés ebben a blogban

2012. december 31., hétfő

Boldog,kisbabákban,egészségben gazdag újévet!!!!

Mindenkinek nagyon nagyon boldog újévet kívánok!!!!!! Kívánom,hogy 2013-ban Mindenkinek teljesüljön az az álma amire annyire vágyik...... Mi tavaly egy kisbabát kívántunk,akit a JóIsten megadott nekünk és per pillanat épp itt rugdal a pocimban. Csodálatos érzés ha egy ilyen régi álom egyszer valóra válik, és tényleg ugyanezt kívánom Mindenkinek!

Az idei szilveszterkor azt kérjük,hogy márciusban egészségben szülessen meg Istibabánk,akivel utána boldogságban és szeretetben élhessünk a családban, abban a családban akinek tagja az egészséges,meggyógyult Rupi kutyusunk is,akit mihamarabb engedjenek ki a kórházból!!! Tudom ez megint egy elég nagy kívánság, de bízom benne hogy a JóIsten megadja ezt nekünk.

Boldog újévet mégegyszer,és itt is szeretném megköszönni azt a sok kedvességet,támogatást,bíztatást amit kapunk!

4 megjegyzés:

  1. Drága Eszter! Kívánok most Nektek Istibabás, gyógyult Rupis, békés, boldog, 2013-as esztendőt! Mindezekhez jó egészséget, határtalan kitartást és hitet, és szeretetet Egymás iránt!

    VálaszTörlés
  2. Boldog Új Esztendőt!

    Én tudom, hogy teljesülni fognak a kívánságaitok! Puszi

    VálaszTörlés
  3. Mindjárt itt a március, Eszter!
    Csudaszép tavasz vár rátok!!!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Eszter!

    Nagyon köszönöm az astrologus elérhetőségét. Nagyon jó olvasni a blogodat, erőt és reményt ad, hogy a sok nehézség ellenére elhiggyem, hogy minket is érhet ilyen boldogság. Szívből kívánok Nektek minden jót: egészséget, sok-sok örömet és boldogságot minden napra.
    Ági

    VálaszTörlés