Keresés ebben a blogban

2012. december 20., csütörtök

28. hét:))))))))))))))

És beléptünk a 3. trimeszterbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Kisbabádnak egyre kisebb helyen kell elférnie, ha már fejjel lefelé kuporog, valószínű, hogy nem fog visszafordulni. A belső fülében található egyensúlyszerv érzékeli, hogy helyezkedik el a térben. A tarkótájon már sűrű haja lehet, miközben még az egész testet magzatpihe fedi. Agya hihetetlen iramban fejlődik, erre a szervezete a felvett energia 50%-át fordítja. Az agy tömege a születésig 500%-ot növekszik."

Tegnap voltunk a 4D-n, hát csodás élmény volt. Mindkét nagymama jött velünk végül, szerintem ők is nagyon élvezték. Azt gondolom, hogy nagyon jó, hogy anyósom is eljött velünk végül, talán így mostmár hozzá is közelebb kerül ez az egész, és ő is elhiszi kicsit végre, hogy nemsokára tényleg nagymami lesz :).  Isti nagyon cukorpofa volt, bár nem mozgolódott túl sokat, de nagyon jól lehetett látni a pofiját. A lábait és a kezeit is felhúzta kb 10. percben a feje elé, szóval utána már nehezebb dolgunk volt. Jelenleg 1,37 kg -  szépen növöget! Továbbra is fejjel irányban fekszik, és remélem megtartja mostmár ezt a jó szokását.

És akkor jöjjön pár kép, azt hiszem ezek magukért beszélnek:




2 megjegyzés:

  1. Cukipofa. Nemsokára már puszilgathatod, innentől már tényleg repül az idő, tényleg használj ki minden percet a terhességből, mert hiányozni fog a pocak ha megszületik a pici :)

    VálaszTörlés