Keresés ebben a blogban

2012. december 17., hétfő

Szuper hétvége, sok-sok babarugdalózással :))

Nagyon jó kis hétvégénk volt. Balatonon voltunk disznóvágáson. Nagyon jól éreztük magunkat, szuper kis program volt.
Istike is rengeteget rugdalt, így aztán az én boldogságom is határtalan! Szerdán megyünk majd 4D-re, annyira várom, hogy lássuk a kis pofiját.
Ma délután jön a festő, leegyeztetjük, hogy januárban mikor tud jönni, és hogy mit is szeretnénk a babaszobába. Annyira izgis, mostmár egyre közelebb van az a március, és bár tudom, még 12 hét, és ennyi az elején rengetegnek tűnt, de most csak gyorsabban elreppen majd, hiszen annyi a teendő, és arról meg nem is beszélve hogy az utolsó pár hét már tényleg a teljes izgalom és várakozás.
Utána akarok nézni a szülésfelkészítő tanfolyamnak is, ami a Jánosban van. Állítólag ez is 5-6 alkalom, szóval arra is kell majd időt hagyni.
Őssejt ügyben megint épp a nem vetetjük le álláspont mellé kerültünk, épp erről győztek meg minket a hétvégén. Még fel akarjuk hívni a László kórházat, azt az osztályt ahol ezzel foglalkoznak, és megkérdezni az ő véleményüket - ez talán döntő lehet az ügyben!


4 megjegyzés:

  1. Szia Eszter, ismeretlen zugolvasod vagyok, aki nagyon nagyon drukkolt Neked, leirnam a velemenyem ossejt ugyben, esetleg adnal egy e-mail cimet?
    Koszonom es tovabbi boldog babavarast:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello!

      Nagyon köszi, minden infónak örülök: kteszterbarbaraKUKACgmail.com
      Nagyon köszönöm!!!

      Törlés
  2. Kedves Eszter! Nem tudom, hogy ezt olvasod-e, de épp ez a téma: http://vendegatestemben.cafeblog.hu/
    Dorka

    VálaszTörlés