Keresés ebben a blogban

2012. augusztus 9., csütörtök

9. hét :)

Itt vagyunk a 9. héten:
"A picit ettől a héttől kezdve már nem embriónak, hanem magzatnak hívjuk! Már nem ritka, hogy csuklik, bár ebből te még egy cseppet sem érzel. A lábával kalimpál, és összerezzen, ha megijed. Szemét szemhéj fedi, pici fülei alakulóban vannak. A lánymagzat petefészkei készek. Az ujjacskák szétváltak, a pici össze tudja érinteni két kezét, a könyök és a térd ízületei is láthatók."

Hát én ettől a szövegtől odavagyok!Mennyire cuki már ez, remélem a mi kis magzatunk is pont ezeket csinálja odabent!!! Jaj de jó lenne holnap meglesni, és látni, hogy valóban ő is ilyen szuperül fejlődik! Persze ha nem kerül sor UH-ra, akkor türelemmel kivárom a hétfőt, de azért jó lenne. Persze van bennem kis félsz amiatt, hogy másik uh gép, tuti máshogy mér, és emiatt lehetnek eltérések, de ha dobog a kis szive, és látom, hogy növöget, az nekem tökéletes megnyugvás lesz, aztán majd úgyis lesz hétfőn is UH.

Holnap a tesóm kísér el az IVIG-re, jó hogy velem tud majd lenni. Remélem Spánikkal mostmár minden gördülékenyen fog menni, és holnap ilyenkor már csepeg belém a manna egy csodás UH-s élmény után. Kérlek drukkoljatok nekünk holnapra!

1 megjegyzés:

  1. Nagyon mennek a drukkok. Remélem lesz most is, meg hétfőn is UH, de ha nem lesz, akkor is mindjárt itt a hétfő. Babócáddal minden rendben van és lesz. Boldog 9 hetességet. :)))

    VálaszTörlés