Keresés ebben a blogban

2012. augusztus 22., szerda

Hulló csillag

Tegnap este láttunk egy hulló csillagot! Most, hosszú évek óta először nem AZT kívántuk, nem azt hogy legyek végre terhes - hanem azt, hogy a kisbabócánk a pocimbam egészségesen megszülessen márciusban!!!!!!! Hihetetlen,hogy a csoda megtörtént,itt van velünk,és lassan mondhatjuk hogy fél év mulva valóra válik az álmunk,és megszületik a gyermekünk:) - remélem ez így is lesz,és a Jóisten vigyáz majd ránk,hogy meg is valósuljon mindez!

Most leszek/vagyok ugye 11. hetes. A genetikai uh pont mához két hétre lesz,és azt terveztünk,hogy utána mondjuk majd el,hogy terhes vagyok,bár sokan tudják,de hogy akkortól lesz publikus mindenki számára. Nos érdekes,de az elmúlt 7végén többen is bekérdeztek rég nem láttot barátok,ismerősök,mondván,hogy szerintük látszik,bár azért félve kérdezik.....nos igen,tagadhatatlan,hogy főként esténként bizony tényleg látszik a hasam:)-persze gondolhatnák hogy csak meghíztam,de valahogy ez másmilyen poci...olyan igazi terhes poci!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Eszter!
    Véletlenül találtam rá a blogodra, de a fórumról "ismerhetjük" egymást, bár én nagyon keveset írok, mert vízszintes életet élek pár hónapja :)
    Kívánom neked, hogy minden csodásan alakuljon és hidd el, hogy a 12. hét után elkezd nagyon repülni az idő :)
    Mi már a 24. végén vagyunk, egyszerűen hihetetlen :))
    A hullócsillagokat figyeld csak szorgalmasan, mi is ezt tesszük:)
    Millió puszi! Barilla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Barilla! Emlkészem Rád a fórumról, de valóban nagyon régen írtál már....
      Ezek szerint Veletek minden jól alakul, és már 24. héten jártok!!! Ez csodás :).
      Köszi a jókívánságot, Neked is hasonlóan jókat!!!!
      puszi, Eszter

      Törlés