Keresés ebben a blogban

2012. augusztus 23., csütörtök

11. hét :)

Már itt járunk, a 11. héten, és bizony lassan itt van az a bűvös 12. hét, az első trimeszter vége. Erre a hétre a következő érdekességeket írta az okos kis iphone-om:

"Bár összesen négy centis, már képes fogni és elengedni, fejét előre-hátra mozgatni, száját nyitni-zárni. Nagyokat kortyol a magzatvízből, és légzőmozgásokat is végez. A lánymagzat méhe is kifejlődött, a petefészek szaporítósejteket termel. A hangszálak is fejlődni kezdenek. Gyakorlatilag minden szerve megvan, persze, nem teljesen készen."

A genetikai UH még szinte két hét, de reméljük gyorsan elmegy addig az idő, és minden rendben lesz. Ma elmentem TSH, T3, T4, prolaktin vérvételre. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre, remélem rendben lesznek az értékek - de jövő héten majd megkonzultálom Alföldivel. Délután még el kell mennem a körzetimhez, vagyis sajnos csak valami helyettesítő dokihoz tudok menni, mivel szükségem van egy beutalóra, hogy jövő héten azzal mehessek a hematológiára - jó lenne nem órákat várakozni mindenféle beteg ember között, remélem gyorsan el tudom intézni a dolgokat.
Olyan hihtetelen hogy lehet hogy kiderül két hét múlva a kisbabánk neme! Nekem mondjuk mindegy, hogy kisfiú vagy kislány lesz, mindkettőnek ugyanúgy fogok örülni - de az érdekes, hogy akárkivel beszéltem is, mindenki azt mondja valmiért, hogy szerintük nekünk kisfiúnk lesz most! Persze benne van a pakliban, hogy két hét múlva majd úgy fordul, hogy nem mutatja meg magát ilyen szempontból még - az sem baj, de azért ez egy izgi kérdés, és izgazából, annyira de annyira jó, hogy ezen morfondírozhatunk :) :) :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése