Keresés ebben a blogban

2012. augusztus 1., szerda

Kiss Emese doktornő

Tegnap délután felhívtam Kiss Emese doktornőt,mert utoljára azt beszéltük meg,hogy jelentkezem ha terhes vagyok. A doktornő bár szabin volt,de szokás szerint egy tündér volt a telefonban. Holnap el is kell mennem Bazsó Anna doktornőhöz,aki megcsinál egy vérvételt,és mire annak eredménye lesz,addigra vissza is ér a szabijáról és majd egyeztetünk. A lényeg szerinte addig is,hogy szedjek aspirin protectet és nyomjam a 0,6-os clexanet. Ez érdekes,hogy ő és Fülöp is a 0,6-t mondja,míg Zeke csak a 0,4-est. Mindegy úgyis megyek majd hematológiára,ott majd kiderítik mi a tuti,csak sikerüljön egyszer bejelentkeznem....

Ma olyan rossz dolgot tudtam meg a kis fórumunkon - egy lány,aki kb velem egyidős kismami volt elvetél...vagyis már volt többször szivhangos uhn,de tegnap este nem volt szívhang:(((-pedig iviget is kapott,igaz elég későn! Annyira sajnálom őt,egyetlen vígasz,hogy már van egy gyönyörű kicsi lánya. Borzalom,hogy ilyesmik bármikor megtörténhetnek! Persze nem akarom most ezt magamra vonatkoztatni vagy ilyesmi,mert ahogy Zeke is mondta:"nem állhat vki mindig a rossz sorba,szóval minden rendben lesz",de azért eléggé megvisel egy egy ilyen történet. De arra gondolok,hogy nálunk minden rendben van és lesz is,és remekül érzi magát bent a majd 8 hetes kis porontyom:).

Eléggé rosszul alszom mostanában éjjel. Lehet hogy a meleg miatt,nagyon nem kívánom,hogy visszajöjjön az a 40fok....de nem is az alvással van a baj,hanem valahogy úgyérzem kicsit feszült vagyok közben,pedig semmi okom rá...bár talán az nyomaszt,hogy elutazik a férjem 10napra! Lehet,hogy ma beveszek majd egy kis pipot:)

1 megjegyzés:

  1. Szia, eloszor is gratulalok! Masodszor, meg szeretenm kerdezni, hogy nalad a Kiss Emese deritette ki, miert nem tapad meg az embrio? Nekem 3 lombik, 1 inszem utan sem tortent semmi, es a dokim az ORFI-ba kuldott, mert nincs mas otlete...:( Mar levettek a vert, most varom az eredmenyt.

    VálaszTörlés