Keresés ebben a blogban

2012. szeptember 20., csütörtök

15. hét:)))

Megint eltelt egy újabb hét. Már csak egy hét és betöltjük a 4. hónapot is....mindenki azt mondja, hogy rohan az idő, na én egyenlőre ezt még mindig nem így látom - azt hiszem ez akkor fog megváltozni nálunk, amikor beindul az, hogy érzem a mozgolódást, és elkezdhetünk foglalkozni a babacuccok beszerzésével.

Ezen a héten a követekzők történnek odabent:
"Egyre formásabb a babád, hiszen megjelennek a bőr alatti zsírrétegek. Ha az arcához nyúlnál, már nem kapná el a fejét, mint néhány hete, hanem az ujjad felé fordulna, és be akarná kapni. Ez a reflex segíti majd megszületése után a szopásban. A keze már úgy aránylik a testéhez, mint az érett újszülötté. Arányait tekintve lába még rövidke, de van néhány hónapja behozni a „lemaradást”."

Csomó oldalon még azt is hozzáteszik ehhez a héthez, hogy "jóhír: nemsokára érezheted a pici mozgolódását". Tudom, hogy kissé talán túl sokat pörgök ezen, de olyan izgalmas, hogy ez bármelyik pillanatban megtörténhet!!! Sokszor figyelem magam, amikor nyugiban fekszem, és néha mintha éreznék is valamit, de szerintem ez inkább képzelgés....de biztos hamarosan eljön az az egyértelmű pillanat, amikor tudni fogom, hogy ez Ő volt :).
Mostanában kezdtem el beszélgeti a kisfiacskámmal - nagyon jó érzés, bár egyenlőre még kicsit fura. Eddig is rengeteget gondoltam rá, és imádkoztam - amit persze most is teszek, de tudom mostmár lassan hallja a külvilág hangjait, így bennem is kialakult a késztetés, hogy beszéljek hozzá néha.

Ami a házasélet újrakezdését illeti: hát nem akarom ezt itt részletezni, de olyasmi volt újrakezdeni a dolgokat, mint egy szüzesség elvesztése, hiszen én pont úgy féltem, hogy jaj ugye minden rendben lesz, ugye nem ártunk vele...azt hiszem, mivel látom, hogy minden renddben van, hála Istennek, majd egyre bátrabb leszek, és elmúlnak ezek a aggodalmak is. Annyi biztos, hogy vicces élmény volt, és szerintem sokszor gondolunk majd vissza erre mosolyogva!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése