Keresés ebben a blogban

2011. november 8., kedd

Egyedül, és egyre türelmetlenebbül

Ma reggel elutazott a férjem (hülye munka, nem lehetett elhalszatni, most kellett mennie) :(((( -  tegnap este nem tudom emiatt, vagy csak már egyébként is a péntek közelsége miatt, de kicsit elszakadt a cérna. De már jól vagyok, megbeszéltük a dolgokat, és olyan jól megnyugtatott a drágám...hát remélem többször nem jön rám, ez a kiborulás, mert most nem lesz itthon, persze telefon azért van.
Szóval egyre nehezebben bírom, és bár tényleg nagyon igyekszem nyugodt lenni, és nagyon próbálom tudatosan mondani magamnak, hogy izgulni felesleges, mert ez csak árt, de azért nem könnyű ez az utolsó pár nap.
A tesztet továbbra sem tudom, hogy megcsináljam e, de most inkább kicsit a nem felé hajlok, mert nem akarom magam stresszelni feleslegesen, persze tudom hogy az is benne van, hogy lehet hogy pont ettől nyugodhatnék meg :) - szóval ez még továbbra sem eldöntötött kérdés, csüti reggel majd meglátjuk hogy ébredek, és akkor vagy tesztelek, vagy nem...
Ma jön át a tesóm egyébként, itt fog aludni, meg ő fog injekciózni, ahogy azt már írtam is - szóval nem leszek egyedül, jó hogy ő itt lesz velem.
Örömmel vettem észre, egy kedves megjegyzésből, hogy már még egy olvasóm van! Nagyon örülök neki, és nagyon köszönöm, hogy Te is drukkolsz nekünk!

1 megjegyzés:

  1. Szia,
    Tudom hogy az utolsó pár nap a leghosszabb, próbálj nyugodt maradni, és ne idegeskedj. Minden rendben lesz. Nekem mindkét lombiknál volt egy-egy nagyon negatív periódusom.
    Hajrá, hajrá, drukkolok!

    VálaszTörlés