Keresés ebben a blogban

2012. február 16., csütörtök

Mindjárt 7vége

Még mindig menstruálok, ez pedig nálam egészen szokatlan, mert annyira kevés szokott lenni, és szinte csak 1-2 nap. Ez tutira a kaparás hatása, remélem ezek jó jelek, és ez azt jelenti, hogy most valóban teljesen szépen megújul a nyálkahártyám, és remek helye lesz a babóknak!!!

Holnap be kell adnunk a 4. gynevacot. Most, ahogy azt a múltkor a BMC-ben megtanította az a kedves nővérke megunknak fogjuk benyomni - kicsit félek, olyan nagy az a tű...de menni fog, és akkor már csak 1 darab marad hátra, ami még biztosan sorra kerül a beültetésig - szóval jó esélyekkel bízhatunk abban is, hogy a gynevac is segíti majd a kis embriókat, hogy jól beágyazódjanak.

Hétvégén megyünk balcsira korizni, nagyon várom, csak el ne olvadjon addig a jég!Még a "nagy, két hetes" pihenés előtt jó sok programot bezsúfolunk szokás szerint, de nem is baj, legalább jobban telik az idő. Még nem tudom, hogy most a teljes két hetet otthon töltöm e, de az tuti hogy 1 hetet biztosan pihizek, aztán utána meg max nagyon lightosan sétálgatok a kutyussal, meg ilyenek....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése