Keresés ebben a blogban

2011. október 12., szerda

A FÓRUM



Még nem is írtam a fórumomról, ami nélkül nem is tudjátok elképzelni mennyire elveszett lettem volna, és lennék is. Ez egy Fülöp doki betegei által létrehozott fórum a családineten, és bizony iszonyatosan hasznos. sok hasonló, vagy féli-meddig hasonló cipőben lévő lány van ott, és nagyon nagy segítséget kaptam tőlük már a legelejétől fogva. A kivizsgálások mentéhez, amin egyébként ember legyen a talpán aki eligazodik...gyógyszer beszerzéshez, stb. És arról pedig nem is beszélek, hogy iszonyú nagy lelki támaszt is kapok tőlük, hiszen ha valakik, ők megértenek!!!És sok barátot is szereztem, akikkel tabu nélkül beszélhetek a dolgokról, és nem kérdeznek azzal vissza, hogy nem foglalkozok e ezzel túl sokat feleslegesen, vagy nem hülyeség e ez, vagy nem csak pénzt akarnak legombolni rólam, vagy ki tudja még mi minden, amit egyébként egyfolytában megkap az ember, holott iszonyatos küzdelmet folytat!!!Olyan nehéz megérő fülekre találni ebben a helyzetben, és olyan jó olyanokkal beszélgetni, akik hasonlóan küzdenek, és bizoyn sokan vannak, akiknek már sikerült!!És ők is ott vannak, és nagy lelki erőt adnak nekünk - szóval ez úton is örök hálám nekik.

Egyébként nem hívott vissza Kiss Emese doktornő, legalábbis egyenlőre....még türelmesen várok, aztán ha a hét végéig nem jelentkezne, akkor felhívom!Remélem fog tudni segíteni nekünk!

Nehéz ez az egész, pont tegnap beszéltük a férjemmel, hogy félelmetes, és sosem gondoltuk volna, de bizony néha mi is a határán vagyunk, hogy ez az egész megmérgezze a mindennapjainkat, és az együtt töltött perceinket. Olyan nagy a feszültség bennünk, hogy sokszor csak vitatkozni vagyunk képesek, és mindent egymás fejéhez vágni. ez borzasztó!!!Ugyanakkor annyira szeretjük egymást. ezt tegnap este meg is beszéltük, és remélem majd ez segít, és próbálunk tudatosan tenni ellene, hiszen közös a cél, és nem is kérdés, hogy az eléréshez a legfontosabb a szeretet, amiben szerintem nincs is hiány nálunk, csak hát a stressz - az most nagy ellenség!! Sebaj, majd jól bakapok pár valeriana relaxot, talán valóban szükség lesz rá, és nem vélatlen, hogy Fülöp doki felírt napi 2 db-ot :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése