Keresés ebben a blogban

2011. október 20., csütörtök

IVIG és az időpontok....rosszkor jön a 4 napos ünnep :(


Ma is sűrű napunk van....

Reggel a fincsi injekciók után rohantunk Kiss Emeséhez beszélni az IVIG beadásról. Nos, nagyon aranyos volt, és azt mondta hogy menni fog, csak hát bizony a 4 napod ünnep alatt nincs IVIG, szóval akkor előtte kell, ha netán pont úgy jönne ki a leszívás-beültetés. Vett le vért is, és fel is írta a receptet az IVIG-hez, szóval már csak ki kell váltani, és kifizetni a jó borsos árat :).....egyébként ahogy ott voltunk kicsit körbe néztem, hát annyira nem volt szimpatikus a hely, sőt, egyáltalán nem volt az!Nem szívesen fogok oda befeküdni még akkor se ha csak 1 éjszakáról van is szó....talán ilyen szempontból mégiscsak jobb lenne a SOTE vagy a MÁV.
Hívtam Fülöp dokit is, na persze mondanom sem kell, hogy megint alig értettem amit motyogott a telóban, de a lényeg azt hiszem az volt, hogy ő sem ad be IVIG-et a 4 nap alatt, és hogy majd akkor hívjam ha már pontosan tudom mikor is van a lombik, és akkor majd "söpör" nekem helyet. Hát ezek után lehet hogy inkább Kiss Emesénél maradok, ő jóval biztosabb pontnak tűnik.
Olyan nehéz ez az egész!Jaj ki vagyok miatta rendesen....
Közben meg most munka is sok van, egész nap ügyintézés, és ezek miatt is idegeskedés - szóval jól jön most a Valeriana relax, amit mostmár reggel is szedek, ahogy azt Fülöp doki elő is írta.

Egyébként hihtetelen, hogy ilyen gyorsan elment ez a hét. Már itt is a holnap, amikor megyek UH-ra, és amikor végre remélem tudok majd Zekével beszélni a leszívás idejéről, és az embryogenről, mert nekik is lassan mondanom kell valamit, hogy hova és mikor vigyék. Gondolom az ünnep náluk is az, jaj...ez most annyira rosszkor jött! Mindegy, de lehet hogy emiatt már jövő héten meg kell kapnim az IVIG-et előre. Ami egyfelől jó, mert így hatásosabb is akár, másfelől viszont mi van ha mégsem lesz embryo, akkor 250.000 HUF kuka???

JAJ és megkaptam az első megjegyzést a bloghoz :) - nagyon örülök neki, egy kedves sorstársamtól, aki talán ezen soraimat is olvassa! Remélem hasznos is néha amiket leírok! Mindenesetre örülök, hogy vannak akik itt vannak velem....azt még nem sikerült kiderítenem hogy hogyan tudok válaszolni, mint blog író a megjegyzésre - de egyenlőre névtelenként, Eszter aláírással ment a válasz, szintén megjegyzésben :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése