Keresés ebben a blogban

2011. október 29., szombat

Reggeli jó hírek: 6 embriónk van!!!!


Ma reggel nagyon jó híreket kaptunk. Fél 9 felé telefonált az embriológus a BMC-ből, és bizony mind a 6 petesejtünk megtermélenyült szépen, és most ott úszkálnak az embryogenben, és nagyon jól érzik magukat :) :) :) - mondanom sem kell, nagyon boldogok vagyunk, és örülünk!!!!!

Telefonban azt mondta az embriológus, hogy ők 3 embrió visszaültetését javasolják...hát elsőre kicsit megijedtünk, mert mi kettőre gondoltunk. Azt mondják a 3mal jobbak az esélyek, mivel sokat támogatják egymást a babák a beülti után odabent. Úgy vagyok vele, hogy ha 5 naposan kapnám vissza őket, akkor tutira maradnék a kettőnél, de így lehet hogy bevállalom a hármat - mert ki tudja, simán lehet hogy egy nem fejlődik majd tovább, vagy ilyemsi, és akkor meg miért is ne növeljem jobban az esélyeinket?!?!
Persze félek a hármasikrektől, és a férjemmel úgy vagyunk vele, hogy most igenis minden a helyén van, minden gyógyszerem beállítva, IVIG beadva, szóval sikerülnie kell...csak aztán mi lesz ha pont emiatt túl jól sikerül, és hárman lesznek?!De ugyanakkor meg, ha nem sikerül, és csak kettőt kaptam vissza, akkor meg bennem lesz, hogy mi lett volna ha hármat kapok.... - egy szó mint száz, azt hiszem megpróbáljuk a hármat!!De még holnapig gondolkodhatunk, akkor kell visszahívni a biológust.

Egyébként hála Istennek, nagyon jól vagyok, kicsikét persze még fáj a hasam, de nem vészes, ez szerintem normális is. Az IVIG-et is jól bírtam, és szerencsére annak sem lett semmilyen mellékhatása...remélem viszont hatása lesz majd - és szép egészséges kisbabánk (babáink) lesznek!!

Akkor most hajrá tovább kis embriók, fejlődjetek szépen!!!

1 megjegyzés:

  1. Szia Eszter,
    remélem minden rendben van, és sikerült dönteni az embriók számáról. Megy a drukk nektek a minél több, szépen fejlődő embrióhoz!

    VálaszTörlés