Keresés ebben a blogban

2011. október 13., csütörtök

Szülinap - remélem jövőre ilyenkor már anyuka lehetek


Ma sem hívott még Kiss Emese. Mostmár szerintem nem is fog...mindegy még várok, egyébként is mostmár meg akarom várni, hogy megjöjjön, és tényleg induljon a lombik, és akkor már kicsit talán jobban látva az időpontokat kezdek szervezkedni az IVIG ügyében.

Jaj nem tudom mit és hogyan mondjuk el a családnak ebből az egészből! Mivel együtt is dolgozunk, így elkerülhetetlenek a kérdések, amik majd jönnek ha nem megyek be 2 hétig...emiatt egyszerűbb lenne ha tudnák, de ugyanakkor nem vagyok rá képes, hogy elmondjuk!Valahogy pedig előbbre kellene lépni ebben az egészben....de hogy???

Holnap lesz a szülinapom!Ez egyfelől jó, másfelől már évek óta egy olyan nehéz pillanat...mindig minden évben arra gondolok, hogy jövőre majd nem lesz buli, hiszen már biztosan terhes leszek, vagy éppen otthon szoptatom a kisbabánkat!De ez a pillanat még idén sem jött el, megint el telt egy év, anélkül hogy az álmunk valóra várlt volna!Ilyenkor mindig elgondolkozik az ember, és rájön, hogy rohan az idő, telnek az évek, és hol van már ez eredmény?!?!? Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni, de vajon ez még megvalósulhat? Vajon jövőre sikerül és valóra válik az álom?Remélem igen!Most nagyon úgy érzem, hogy egy nagyon nagy mérföldkő előtt állunk, és ha belevágunk ebbe, akkor talán tényleg közelebb kerülünk, és talán tényleg jövőre az szülinapomon majd már anyuka lehetek!Bárcsak így lenne!!!!!!!!!!Most ezért imádkozom!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése