Keresés ebben a blogban

2011. október 27., csütörtök

Rettenetes bürokrácia!!!

Hihetetlen, hogy még a nagy akció előtti utolsó nap sem telhet el idegeskedés nélkül.
Elmentünk a patikába kiváltani a hunaglobint, vittük az ogyi engedélyt is ahogy kérték. Erre elkezdtek azon akadéskoskodni, hogy az engedélyt a Fülöp doki nevére kérték ki, de a receptet a Kiss Emese írta, és ez így nem jó...telefonálgattak ide-oda, végül közölték hogy ők így nem adják oda a gyógyszert, és hozzak nekik a Fülöptől egy receptet, különben annyi. Teljesen kiborultam, olyan ideges lette, hogy ott helyben elkezdtem zokogni...hát ezek csak néztek rám, hogy velem meg mi van. De hát ez őrület: ki akarok fizetni 300.000 HUF-ot és nem hagyják, könyörögnöm kell érte!Elképesztő!!! Kiss Emese rendes volt, közben beszélt Fülöppel, aki ma 6kor vár, és megírja a receptet. Na mindenesetre holnap a lombik után még menni kell a patikába a Fülöp féle recepttel, és akor adják majd ki a gyógyszert. Ma már nem lehet visszamenni  mert ők csak fél3ig vannak.
Erre jött a követekező buktató, hogy aznap viszont amikor felvesznek kórházi ellátásra akkor már nem szabad kiválatni receptet. Hívta a doki a patikát, hogy hajlandóak e visszadátumozni, de nem, természetesen. Őrület!!! Mindegy kiváltom reggel, aztán lesz ami lesz, azt mondták Kiss Emeséék, hogy megoldják - ők egyébként nagyon rendesek voltak, és nagyon segítőkészek.
Közben meg még az is felmerült, hogy vajon ambuláns ellátás e a lombik, vagy fekvőbeteg, mert ha fekvő, akkor ki kell fizetni a kórházi ellátást valahol. Megkérdeztem azt mondták ambuláns, szóval ezt megúsztam, de már nem tudom kinek lehet hinni....mivel a fórumon a csajok másképp tudják....

Egy szó mint száz, a mai nap is egy diliház, pedig rengeteg az intéznivalóm és dolgom, de nem könnyítik meg, sőt!Ahelyet hogy pihiznék....nem baj, leaglább nincs időm aggódni, és parázni a holnaptól....azért este még így is lesz elég....

Na jó, mára ennyit, most rohanok....és kérek mindenkit, hogy holnap gondoljatok ránk, imádkozzatok értünk, és nagyon szorítsatok nekünk!!!!Remélem minden jól fog sikerülni, és rendben lesz, és nem fog fájni...és amit a legjobban remélek, hogy pár hét múlva terhes leszek :)

Szóval hajrááááááá-hajrááááááááá, és majd természetesen beszámolok!

1 megjegyzés: