Keresés ebben a blogban

2011. október 19., szerda

Házi orvosi rendelő :)





Ma reggel is megkaptam a három injekiómat. Egészen elviselhető volt... nem semmi ez a procedúra, keverni a cuccot, fertőtleníteni, ilyen tű, olyan tű...komoly kis patika! A képen láthatjátok, hogy 1 reggel milyen mennyiségű szemetet termel ez a kis akció :)





Igazából még minidg nem fogtam fel szerintem hogy elkezdtük, és hogy benne vagyunk egy lombik+ivig+embyrogen kombinációban! Ez hihetetlen, de sebaj, csak apránként, igyekszem mindig csak az adott piilanatra koncentrálni különben bedilizek :)

Ma visszahívott Kiss Emese, nagyon tündér volt, azt mondta mehet nálunk az ivig, de holnap menjek be személyesen megbeszélni a dolgokat, és pontosítani! Remélem akkor is minden rendben lesz, jó lenne legalább efelől megnyugodni....persze holnap felhívom Fülit is, hogy ő is tudjon róla, hogy beindultunk, meg meg is mondom neki, hogy Kiss Emesével is egyezkedek.
Az ünnepnap sorozat miatt még minidg aggódom kicsit, de majd lesz valahogyan - nem szabad ezen múlnia, sikerülnie kell, ez nem lehet akadály!!!

A szülinapomra kaptam egy wellness 7végét ajándékba, de nem tudom mikor tudnák rá elmenni. A most 7vége ideális lett volna, de sajnos megint közbejött 3 szülinap is, és emiatt nem tudunk menni!hihetetlen, pedig megfogadtuk, hogy most igenis szánunk magunkra időt, hát eddig nem sikerült, pedig kellene, és pedig ez jó alkalom lenne. De egyszerűen nem tudunk nemet mondani, és nem tudunk nem elmenni egy-egy jó barátunk szülinapjára, amikor fontosak nekünk! Mi már csak ilyenek vagyunk, ami néha sajnos hátrány - de ha nem ezt tennénk, rosszul éreznénk magunkat!Nem baj, majd elmegyünk ha már terhes vagyok - mert remélem így lesz!!!De jó lenne...belegondolni is annyira jó, hogy lehet hogy pár hét múlva kismami lehetek!!!!

3 megjegyzés:

  1. Szia Eszter,
    pár napja olvasom a blogodat. Remélem sikerrel jársz. Az Embryogen-ről kerestem magyar anyagot, így jutottam le hozzád. Nekünk januárban lesz a harmadik lombik, eddig eredmény egy biokémiai terhesség. A Kaáliba járunk, novemberben megyek vissza és remélem pozitívan állnak majd az Embryogen-hez a mi esetünkben is. Addig is olvasgatom a bejegyzéseid és drukkolok nektek!
    Egy nagy kalappal a lombikhoz!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszi, hogy szorítasz nekünk! Ha az embryogennel kapcsolatos kell bármi infó vagy segítség szólj, mert remélem hamarosan járatos leszek a témában....de majd úgyis írok mindent!
    Neked is sok szerencsét, és minden jót, remélem mindketten sikerrel járunk majd!
    Eszter

    VálaszTörlés
  3. köszi :) mindenképpen érdeklődöm majd az embryogenről, ha megengedik a Kaáliban.
    Remélem minden ok lesz az UH-on.
    Enikő

    VálaszTörlés