Keresés ebben a blogban

2011. október 21., péntek

Stimuláció 1. UH

Reggel meg volt az UH. Zeke doki nagyon jófej, és segítőkész volt...ez most nagyon jól esett, és kicsit meg is nyugtatott!
Látott szépen tüszőket, jelen helyzet alapján azt mondta hogy szerinte 6-ot lehet majd leszívni (kb. 8-9 tüsző van, 9B nyálkahártya), de mától megemelte a hormon adagjaimat is, mostantól 150 gonal-fet, és egy egész merional kapok, és mellé még be is jött a certotide. Na most nem panaszkodom, 63.000, - Ft-ot hagytunk ott a patikában. Hiába, a certotide eléggé húzós áron van.
Megbeszéltük az Embryogént, azt mondta Zeke doki, hogy ő lebeszéli ott, és várni fogják, vigyük, ott tárolhatjuk. Szóval ez rendben volt, a pénzt meg elutaljuk érte a Térmednek.
Az időpontokkal kapcsolatban meg...hát ez továbbra sem egyszerű....két verzió lett:
- vagy jövő héten pénteken leszívás (ezt ébren csinálná Zeke, azt mondja ez jobb is, mert tónusossabb marad a méh, és könnyebben és pontosabban tud dolgozni, plusz utána gyorsan mehetek is el, ja és előre vesz, én lennék az első), és akkor rögtön utána rohanás IVIG-re
-vagy okt.31, hétfőn leszívás, akkor ugyan ő nincs, de valaki megcsinálja helyette - ez esetben viszont sajnos előre kapnám az IVIG-et, mert az ünnepek alatt azt nem lehet, tehát itt is maradni péntekre az IVIG

Nagyon durva!ha belegondolok, akkor annyi tuti, hogy jövő pénteken IVIG! Már csak a leszívás bizonytalan kicsit. Mondjuk én jobban örülnék, ha Zeke csinálná, tehát a pénteknek, de ugyanakkor meg, mivel a ciklusaim inkább 32 naposak, és nem 28-ak, ezért meg talán ideálisabb lenne a hétfő, ha ehhez igazodunk.

Jaj, lehet hogy 1 hét múlva ilyenkor épp a legnehezebb napom lesz, de utána túl vagyunk a kemény szakaszon, és jöhet a várakozás, imádkozás, hogy sikerüljön.....most hogy konkretizálódik a dolog, rájöttem hogy nagyon félek. Félek mindentől: félek az éber leszívástól, mert mi van ha annyira fáj, és nem fogom bírni, félek az ivigtől, vajon hogyan hat rám, vajon hol kapom meg, vajon milyen lesz a kórházban....ahogy közeledünk egyre nagyobb az izgalom, viszont remélem egyre közelebb a kívánt cél is :)

Ma még rohanok a patikába, mert az IVIG-et is meg kell rendelni, meg remélem rendben lesz a beadás is, még azért azt is egyeztetni kell!

Egy dolog nem tiszta még, persze sok más melett :) - hogy hány napos lesz a visszaültetés? Persze ez a sejtek és embriók számától is függ, de Zeke mondta az 5 naposat. Nos én úgy tudom az embryogenben csak 3 napos lehet...szóval most akkor nem tudom mi van!De remélem ezt azért nem is nekem kell tudni, hanem majd nekik...de ha pénteken Zeke csinálja a leszívást, és 3 napos lesz a visszaültetés, akkor az kedd?vagy hétfő?? nem is tudom, de annyi tuti, hogy Zeke nincs akkor :( - szóval akkor valamelyik részt tutira nem ő csinálja. Kivéve ha 5 napos visszaülti lesz....na mindegy ez majd kialakul, csak már ott tartanánk!Erre még nem is gondolok, bőven elég feladat van így is amit meg kell oldani addig.

Mindenesetre 7végén pihi, és mennek tovább az injekciók nagyobb adagban. Hétfőn meg UH, és vérvétel, és pontosítás Zekével!Jövő héten kemény hetem lesz, annyi biztos!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése