Keresés ebben a blogban

2013. március 16., szombat

Babafotózás

Tervben volt véve,hogy mindenképp csináltatunk újjszülött képeket. Aztán most valahogy, mégcsak nem is a pénzkiadás miatt,de úgy voltunk vele,hogy lehet hogy mégsem kéne, különösen, hogy a férjem is ügyes fotós.... Így első nekifutásra azt gondoltuk ki, hogy csinál ő képeket a fiacskájáról, aztán még meglátjuk.
Na ma délelőtt neki is estünk...eléggé viccesen alakult: levetkőztettük Istit, aki 2x lepisilt, 1x lekakilt meztelenül, majd felébredt - így egy kép sem lett. Persze nem adtuk fel, második nekifutásra már ügyesebbek voltunk, és megusztuk egy lepisivel - de addigra szinte kész voltak a képek:). Még kicsit megdolgozza őket a férjem, de majd teszek fel belőlük, szerintem lettek nagyon szuperek!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Eszter!

    Timi vagyok, és sajnos a 3. lombik után sem sikerült a terhesség. Végigolvastam a blogodat és nem tudom, hogy itt jó helyre írok-e, hogy megkapd. A blogot olvasva, mintha néha a saját gondolataimat olvastam volna vissza.
    Először is nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
    Azért írnék, mert pár kérdésem lenne. Az egyik, hogy az első után is Embryogen táptalajba fejlődtek a bébik, vagy utána azt már nem erőltettétek? Nekem is mindig 9 petesejtet sikerül leszívni, de kevés marad meg...
    A másik, hogy végül is az iviget azért kaptad, mert antitestet "termelt" a szervezeted és az NK ölősejtek miatt, vagy csak az egyikre?
    Az, hogy ilyen vizsgálatot végeztél, azt a Fülöp doktor mondta, vagy magadtól döntötted el, vagy honnan tudtad, hogy neked ilyen kell? (ölősejt, mai olyan bonyolult volt:)
    Ha olvasod és válaszolsz, akkor nagyon szépen köszönöm a válaszod, címem: mea27@freemail.hu.

    VálaszTörlés