Keresés ebben a blogban

2013. március 25., hétfő

Követi a fejével&szemével az ujjamat!

Tegnap ezt a felfedezést tettük,hogy Istike olyan ügyes, hogy követi az ujjamat a szemével. Ilyenkor persze a feje is fordul, mert még nincsenek kifejlődve a szemmozgató izmok! Hihetetlen,hogy hogy fejlődik:).

Próbáltam bejelentkezni has,koponya szűrésre,mert mondta a doki hogy időben kell időpontot kérni. Hívom őket, erre közlik, hogy minek telefonálok ilyen korán ha még csak 2,5hetes a gyerek - mondom,hogy a dokim tanácsolta,stb...erre ők, hogy májusra nem tudnak időpontot adni. Mondom ok,egyébként is áprilisra kéne,akkor lesz 6hetes. De mint kiderült az április tele van!!!!! Mondom akkor legyen május...na arra viszont még nem ad,majd próbálkozzak áprilisban - de persze lehet hogy addigra megtelik a május is! Szuper a magyar egészségügy...egyszer gondoltam valamit nem fizetősen intézek - de nagyon naiv voltam. Most keresek majd valami helyet,ami nem túl drága és ott megcsináltatjuk.

Újra elővettem a Suttogó c. könyvet. Terhesen sok ilyesmit kiolvastam,de valahogy most nyer értelmet az egész, hogy itt van Isti, eddig nem jött át annyira mikről is beszélnek. Amiért elővettem az az, hogy nappal tegnap aludt 4-4,5órát is, de éjjel 2 óránként kelt...huh nem esett jól. Erről azt írják felcserélhette a nappalt és éjjelt, és a megoldás,hogy napközben keltsem 3 óránként. Ma ezt csináljuk, meglátjuk beválik-e?!?!

A tejem érzésre lehet hogy megint kicsit kevesebb, de nyomom a sört, és pihizek, iszok rengeteget. Remélem beáll lassan mostmár jól!

Nem tudom írtam-e, de Isti szed Biogaia cseppeket. Ez egy probiotikum,a kórházban mondták, hogy adjuk neki valami gyomorváladék tenyésztés miatt. Aztán ez negativ mostmár,a kórház szerint abbahagyhatnánk, de a dokinőnk mondta, hogy szedessük be vele nyugodtan ha már megvettük,ártani nem fog. Amiért ezt leírom az az, hogy közben valaki pont ezt ajánlotta egy nagyon hasfájós babának,mert neki csak ez segîtett. Szóval lehet, hogy ennek köszönhetjük, hogy eddig elkerült minket a hasfájás?!? Remélem így is marad!

2 megjegyzés:

  1. A magyar eü egy nagy kalap k@ki...
    Miért nem viszed fizetős helyre? Kapsz időpontot akkorra amikorra KELL, és nem kell órákat sorban állnod tömegnyomorban egy 6hetessel!
    Budai Egészségközpont, 8ezer Ft a hasi-koponya-csípő ultrahang!
    Istenhegyi Géndiagnosztika: itt 5ezer ft/régió... tehát a 3 terület UH vizsgálata 15ezer.
    Mindkettő helyen voltunk mi már a gyermekeimmel, talán az utóbbit jobban preferálom, az Istenhegyi úton PROFIK vannak!

    VálaszTörlés
  2. Még egy szavazat az Istenhegyire! Nemcsak ebben, másban is profik.

    VálaszTörlés