Keresés ebben a blogban

2012. március 2., péntek

Jó hírek: Zeke bejön szombaton majd megcsinálni a transzfert, ezen sem kell izgulnom többet :)

Ma volt egy kedves barátnőm a BMC-ben Zekénél, és megkérdezte nekem, hogy hogyan is lesz a beültetés. Zeke azt üzente, hogy ne izguljak, szombaton lesz valóban az 5. nap, de ő csak miattam bejön reggel, és megcsinálja majd a beültetést :)))) - olyan aranyos! Most ennek nagyon örülök, persze tudom, ehhez még az is kell, hogy legyen sok szép petesejtem, amik megtermékenyülnek, és utána szépen fejlődjenek az embriók - de ha ezzel minden rendben lesz, ami úgy kell legyen, akkor legalább ott lesz Zeke, és ő csinálja az egészet, ez olyan megnyugtató!!!
Holnap este ovitrelle, és hétvégén pedig lelkileg is felkészülés a leszívásra, amitől azért továbbra is félek kicsit....de a lényeg a sok szép petesejt, és majd a sok szép embrió ezekből - huh nagyon durva egyébként hogy ha minden jól megy, akkor egy hét múlva ilyenkor még minidg várok csak a beültetésre. Sosem volt még ugyebár öt napos transzferem, és ezért ez olyan furi is, hogy ennyi napot külön lesznek a picik, és csak utána kapom vissza őket, közben eltelik majd egy hét, de legalább kiderül kik a legerősebbek és legszebbek,és azokat teszik vissza, ezzel is növelve az esélyeinket. A nagy kérdés még minidg a hányat tegyünk vissza lesz, de erről még úgyis ki akarom kérdezni Zekét is, lehet hogy maradunk a kettőnél, bár ez eddig nem hozottt szerencsét, de most megint annyi minden újdonság van: kaparás, és hogy 5 napos visszaültetés lesz - szóval nem tudom bevállalható e a három?!? Na ezen még van időm dilemmázni, most inkább csak a következő lépésre koncetrálok, és imádkozom, hogy hétfőn minden redben menjen, és sok szép petesejtem legyen.

3 megjegyzés:

  1. Ne aggódj, biztos minden a legnagyobb rendben lesz és nagyon jók lesznek a sejtjeid , mert már kisemberekké szeretnének válni :-))

    VálaszTörlés
  2. SZia Eszter,
    Megy a drukk hétfőre! Szorítok!
    Enikő

    VálaszTörlés
  3. Szia Eszter!
    Már de eszembe jutottál, remélem minden simán ment az altatásnál!Szorítok, hogy minél több kisemberke szülessen!Pihenj sokat!Megy a sok - sok pozitív energia ++++++++++++++

    VálaszTörlés