Keresés ebben a blogban

2012. március 1., csütörtök

Köszönöm a hasznos infókat, és hogy drukkoltok nekünk

Nagyon köszi a hasznos infókat Lányok, akkor mostmár ebben legalább képen vagyok, hogy hétfőhöz képest az 5 napos embriót azt szombaton teszik vissza. Most már csak azon kell izgulnom, hogy szombaton bejöjjön Zeke, és megcsinálja ő a transzfert. Persze akkor sincs gáz, ha más csinálja majd, szerintem egyébként is a leszívásnál az igazán fontos hogy ki a doki, a beültetés, az nem akkora nagy kaland, hiszen csak fel kell nyomni a kis babókat, de azért örülnék, ha Zeke csinálná!
Holnap megy be a BMC-be egy barátnőm pont Zekéhez, és megígérte, hogy ő majd megkérdezi nekem, hogy 5 napos beültetésnél, ha az szombat, akkor bejön e Zeke. Legalább holnap meg lesz ez az infóm, és akkor nem kell 7végén ezen rágódnom.
Még ma és holnap is reggel megy a sok szuri, aztán szombaton meg az ovitrellek, vasárnap meg semmi - igazi kis pihenőnap lesz :). Aztán a leszívás után meg jön megint az agolutin, és marad a clexane. De mindez olyan kis semmiség, ha sikerül!!!Bárcsak, bárcsak, bárcsak....

1 megjegyzés:

  1. Szia Eszter!
    Nagyon szorítok és bízok benne, hogy a tavasz szerencsét hoz számunkra és az álom valóra válna! :-)Én hétfőn leszek a 15. napon és 15.-16. napon szokott pé lenni,neked akkor leszívatás!Bárcsak együtt babázhatnánk és megosztanák egymással a pocaklakós örömünket!
    Nagyon köszi a biztató szavakat, jól jön nagyon.... Más nem tud ilyen erővel biztatni, mert nem élte át ezt a helyzetet!!

    VálaszTörlés