Keresés ebben a blogban

2012. július 19., csütörtök

6.hét:)

Ígértem,hogy minden hét elején leírok egy kis okosságot,amit ez az iphone program mond,hogy épp mi történik,íme:
"Kialakul a magzatburok, benne a steril magzatvízzel, ez védi a babát a további nyolc hónapban. A pirinyó szív 113-at ver percenként, szültéséig még nagyjából ötvenmilliót dobban! Megjelennek a végtagkezdemények, ám picinyednek még jókora farkincája van. Máris látszik, milyen okos lesz: a fej teszi ki hosszának egyharmadát. A bőr egyelőre csak egy sejtsor vastagságú, ezért teljesen átlátszó"

Remélem minden így is zajlik odabent,és szépen fejlődik a bébi.
Terhestünetek egyenlőre továbbra sem tolonganak,tegnap mondjuk eléggé feszültek a ciciim,ma is,de ma közel sem olyan vészes. Ezt leszámítva jól vagyok,bár ha sokat teszek veszek akkor rögtön érzem a hasam,ilyenkor gyorsan lefekszem kis pihire.

Érdekes amúgy,hogy ha a mensit nézem,akkor ma kezdem a 6.hetet,de Zeke számításai szerint tegnap,mert a lombiknál a leszívást kell venni és onnan visszaszámolni a két hetet. Végülis mindegy,a lényeg,hogy márciusban egészseges kisbaba bújjon ki belőlem,de hogy hányadikán,az szerintem úgysem ezen múlik!

Annyira köszi,hogy ennyien itt vagytok velem,olyan jól esik mindenki kedves hozzászólása-nagyon jó érzés,hogy tudom mind örültök a mi örömünknek!

Mától vendégeskedés lesz itt balcsin nálunk,most jön a férjem 31.szülinapja! Olyan jó,hogy idén végre megkapta élete legszebb ajándékát! Sok lesz a meló a sok barát miatt,mindig inni,enni adni,pakolni....de igyekszem kímélni magam,majd a beavatott barátnők segítenek úgyis, lehet rájuk számítani:))

Most épp tortasütésben vagyok,szóval megyek is,mert szerintem kész vannak a lapok,kiveszem a sütőből.

Ide le merem írni,de hangoztatni nem akarom,mert a férjem leszid,de annyira várom a következő uht,kb számolom visszafelé a napokat....olyan jó lenne folyamatosan tudni,hogy minden rendben van a picivel!azt hiszem,majd ha már rugdos,akkor talán ezek a napok is eljönnek:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése