Keresés ebben a blogban

2012. július 28., szombat

Egyre több a parám ahogy jön az uh - alig várom,hogy láthassam minden rendben!

Ahogy közeledik az uh,én úgy parázok egyre inkább.....miért is van ez? Ok,sok idő az a két hét,de már csak 48 óra és láthatom a bébikénk,és meggyőződhetek milyen nagyot nőtt,és milyen szépen dobog a kis szive:). Ennek ellenére ma és tegnap is azon pörögtem,hogy nem feszül annyira a mellem...reggel feszült,de most nem,eddig nem így volt-remélem ez semmi rosszat nem jelent! De eddig ez volt a kapaszkodó,hogy igen feszül,akkor minden rendben - de most hogy nem feszül folyamatosan mi van?! Jaj nagyon kell már az az uh!!! Legyen már hétfő! Addig pedig agyalás térj véget,hiszen minden rendben lesz,minek ez a para?!
Képzeljétek kiderült,hogy az oep most minden kérvényt visszadob,ami csupán a magas Nk számmal támasztja alá az ivig szükségességét. Tehát az enyémet is visszadobnák - de nagy szerencsémre,ami tényleg csak a JóIstennek köszönhető,amikor azt nézték pont szabin volt valaki,és így átcsúszott a kérelmem! És most ennek is köszönhetően itt lapul a hasamban egy babó:))))-ha majd egészségben megszületik márciusban tutira írok egy köszönetlevelet nekik,hogy lássák igenis segített az ivig!!!

Hétfőre megintcsak rengeteg drukkot szeretnék kérni,remélem csodás híreket hozhatok majd a piciről!

2 megjegyzés:

  1. Eszter, ne felejtsd el, azért vannak egyéb tüneteid is: pl nyomorégés, szénhidrát-éhség! Éééés már csak 30 óra az uh-ig! A drukk természetesen megy!

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon drukkolok! MINDEN OK LESZ!!!!!

    VálaszTörlés