Keresés ebben a blogban

2012. június 12., kedd

Hétfői IVIG újra lefixálva

Most hívtam Fülöp profot, hogy emlékeztessen a hétfői IVIG-re. Na persze először elkezdett jajongani, hogy ne hétfő, meg hogy uh mi lesz - aztán mondta, hogy jó végülis rendben van, menjek fél8ra a MÁVba, intézzem el az adminisztrációt, majd fél9kor hívjam őt (előtte nem szabad), és ezek után rámrakta a telefont. Igazán könnyű vele együttműködni! Mindegy, a lényeg, hogy tud róla, igent mondott, mehetek 18-án. Azt hogy hogy működik majd ott a dolog, miket kell vinni, meg már úgyis tudom egy kedves barátnőmtől, aki már 3x is részt vett ezen a szuper fincsi programon, és aki egyébként most pont bent fekszik a MÁV-ban a kisbabójával a pocijában, és akivel legalább talizunk majd hétfőn, így nem is leszek egyedül, és nem is lesz olyan rémes ez az egész!
Szóval hétfő reggel fél8 - irány az IVIG!!!! Zekével még le kell egyeztetnem, hogy én hétfőn nem tudok UH-ra menni, remélem nem lesz gond.

Egyébként érdekes de már kicsit érzem a jobb oldali petefészkem, pedig még csak pár napja kapom a hromonokat, ugyan igaz, hogy nagyon nagy adagban. Holnap kiderül, hogy hány petesejt indult el - remélem jó sokan vannak :).

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szorítok mind a tüszőcskéknek mind pedig a hétfői IVIG minél zökkenőmentesebben történő beadásához! :) Szorííít!

    VálaszTörlés