Keresés ebben a blogban

2012. június 4., hétfő

Még mindig nem jött meg.....

A hétvége jól telt, szokás szerint balatonon voltunk. Végig reménykedtem, de még minidg nem jött meg....annyira nem jön jól most ez a késés. Arról meg nem is beszélve, hogy azért elággé idegesítő, hogy az utolsó lombik óta a ciklusom megváltozott 28-ról 35 naposra. Nem tudom miért lehet ez...kicsit félek, hogy az is közre játszik, hogy nem tartom be olyan jól a szénhidrát diétát - de mától oda figyelek nagyon, hiszen mostmár minden élesbe megy!
Egyébként már nagyon közel van minden, lehet hogy ezen a héten meg is lesz a kaparás, és jövő héten meg az IVIG?! Jaj, úgy félek tőlük...az egyik fáj, a másiknál meg bent kell aludni, meg Fülöppel egyezkezdni....szóval egyik sem egy kellemes dolog - és akkor arról nem is beszélek, hogy lesz még majd punkció is, meg rengeteg injekció....de azok majd meg sem kottyanak ezekhez képest! 

Minden egyszerűbb lenne ha ma megjönne. Akkor holnap reggel elmennék Fülöphöz egyezteteni az IVIGről, és utána meg mennék Zekéhez. De ha most nem jön meg, akkor várjak jövő hétig, amig Fülöppel egyeztethetek? Azt nem akarom, telefonon viszont olyan nehéz vele zöldágra vergődni, és megérteni amit motyog...de lehet hogy ez marad.

Közben egyeztettünk a csajokkal a TNF-alpha eredményekről: kb majdnem mindenkinek jó, tehát referencia tartományon belüli az eredmény, vagy kicsivel alatta....nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani rá holnap Fülöp!?!?

3 megjegyzés:

  1. Szia Eszti

    Én holnap megyek fél nyolcra a Fulophoz. megirnad melyik utcába kell menni, mert van a Podmaniczky utca meg ég másik talán Papp Károly utca.
    köszi
    Lovely

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem a Podamaniczky, hanem az új épülete a Honvédnek, ami az Árpád híd közelében van, nem tudom Papp Károly e, de sztem igen. Lehet hogy én is megyek, még nem döntöttem, de mindenesetre, Neked hajrá!!!aztán majd mesélj mi vot,puszi

      Törlés
  2. Köszönöm a gyors választ, életmentő volt :-)

    VálaszTörlés