Keresés ebben a blogban

2012. június 22., péntek

Indulás a BMC-be a 2.napos transzferre

Most indulok a BMC-be, de gondoltam még egy gyors bejegyzés belefér.
A kiskutyám hála a JóIstennek azt hiszem jobban van, még ma is kapott infúziót, de már eszik, nem hányja ki, és a kedve is talán kezd alakulni - szóval remélem hogy a gyógyulás mezejére lépett. Jó lenne,ha mától már ő rendben lenne, és végre megnyugodhatnék, és tudnék pihizni sokat majd a kis embrikémmel a hasamban.
A férjem ma délután elutazik legénybúcsúra. Olyan rossz, hogy nem lesz itt velem a 7végén, azért akárki is van velem - mert persze azért nem leszek egyedül, jönnek barátnők, meg a hugom - de vele tudok a legjobban relaxálni, és lazítani. Nem panaszkodom, várom a hétfőt inkább, amikor is remélem a mai mellé még két szépséges blasztobabát is kapok a pocimba - és utána a tervek szerint lemegyünk balatonra egész hétre (vagyis szombatig, amikor esküvőre megyünk) pihenni! Az lesz ám az idilli környezet a babáknak beágyazódni, igazi pihenés lesz kettesben - alig várom!

Na befejezem, mert mennünk kell - remélem mindegyik embriónk jól van, és szépen fejlődnek! Egy picit izgulok azért, hogy hétfőre legyen minimum két szépséges blasztobaby - de hát nem is én lennék, ha nem találnék valami izgulni valót :). Egyébként érdekes, hogy ha most megfogan majd a baba, akkor nem is fogjuk tudni, hogy vajon melyik beültetésből lett?!?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése